Η AMD FirePro™ V3900 προσφέρει υψηλές επιδόσεις μέσω της τεχνολογίας AMD Eyefinity και μνήμης 1GB.


AMD FirePro V3900 ProfessionalΗ AMD παρουσιάζει τη νέα καρτών γραφικών AMD FirePro™ V3900 για επαγγελματική χρήση, που παρέχει την καλύτερη στην κατηγορία της απόδοση σε προσιτό κόστος. Αξιοποιώντας την προηγμένη τεχνολογία της AMD, τα νέα γραφικά υποστηρίζουν την τεχνολογία Eyefinity, προσφέροντας έως και 95% καλύτερη απόδοση, συγκριτικά με τον ανταγωνισμό.


Η AMD FirePro V3900 θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα workstations και θα πωλείται μέσω επιλεγμένων ηλεκτρονικών καταστημάτων λιανικής πώλησης.


Η AMD FirePro™ V3900 είναι σχεδιασμένη για επαγγελματίες που αναζητούν βελτιστοποιημένη απόδοση γραφικών σε entry-level τιμές. Η μνήμη 1GB DDR3 RAM προσφέρει memory bandwidth στα 29 GB/s, μεγιστοποιώντας την απόδοση της GPU στο υψηλότερο επίπεδο . Χάρη στις κορυφαίες συνεργασίες της AMD, η νέα κάρτα γραφικών AMD FirePro™ V3900 θα διατίθεται από σημαντικούς συνεργάτες της, όπως η HP.


Τα προϊόντα AMD FirePro™ δοκιμάζονται και πιστοποιούνται με πολλές εφαρμογές λογισμικού, ώστε να διασφαλιστεί η συμβατότητα, η σταθερότητα και βέλτιστη απόδοσή τους. Με την υποστήριξη των OpenGL® 4.2 και OpenCL™, οι χρήστες μπορούν να εφαρμόσουν και να χειριστούν μοντέλα, χρησιμοποιώντας το ευρύτερο φάσμα εργαλείων και εφαρμογών, γνωρίζοντας ότι η κάρτα γραφικών είναι συμβατή με τις τρέχουσες και μελλοντικές εφαρμογές λογισμικού.


Η AMD FirePro™ V3900 έχει πιστοποιηθεί για μία σειρά εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων των AutoCAD®, UGS NX, PTC CreoTM, SolidWorks® και Autodesk® 3Ds Max®.