H NetOp ανακοίνωσε το Vision Pro 7.3, την επόμενη γενιά της λύσης generation classroom management.


orthologyΤο NetOp School έχει ενσωματωθεί στη σειρά προϊόντων NetOp Vision Pro, δημιουργώντας μια οικογένεια από συμβατά προϊόντα. Το Vision Pro είναι η κορυφαία λύση διαχείρισης της τάξης από την NetOp και οι υφιστάμενοι πελάτες NetOp School θα έχουν την ευκαιρία να αναβαθμίσουν τη λύση τους, στην έκδοση Vision Pro με τον ίδιο τρόπο όπως έχουν προβεί και σε αναβαθμίσεις νέων εκδόσεων του NetOp School στο παρελθόν.


Να σημειώσουμε ότι το NetOp Vision Pro 7.3 είναι ήδη διαθέσιμο στα αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά και ισπανικά, ενώ άλλες γλώσσες, όπως ιταλικά, ολλανδικά, φινλανδικά, σουηδικά και τσέχικα θα είναι διαθέσιμες στις 28 Φεβρουαρίου 2012.


H νέα λύση Vision Pro της NetOp παρέχει μια σειρά από πλεονεκτήματα, όπως:
• Βελτίωση του χρόνου διάθεσης στην αγορά για νέες εκδόσεις.
• Βελτιωμένη εξυπηρέτηση των πελατών με μικρότερο αριθμό από πλατφόρμες που απαιτούν υποστήριξη.
• Μια πολυεπίπεδη προσφορά ευελιξίας, που επιτρέπει στους εκπαιδευτικούς να αγοράσουν τη λύση που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας.
• Χαμηλότερο κόστος ιδιοκτησίας για τους πελάτες.


Το NetOp Vision Pro 7.3 παρέχει όλη τη λειτουργικότητα του Vision 7.3 και επιπλέον βελτιώσεις όπως:
– υψηλής ταχύτητας κοινή χρήση οθονών για απαιτητικές εφαρμογές
– απόλυτο έλεγχο στο Web με νέα block lists και δυνατότητα άμεσων αλλαγών στους ελέγχους
– ομαδική απομακρυσμένη σύνδεση και Terminal Services Support (Q2 2012).


Το Vision Pro περιλαμβάνει επίσης και άλλες βελτιώσεις σε σχέση με το NetOp School, μεταξύ των οποίων ένα πιο διαι-σθητικό interface, μεγαλύτερη αξιοπιστία και υποστήριξη για ασύρματα δίκτυα και στα 64-bit λειτουργικά συστήματα, application kiosking, μία γραμμή εργαλείων που μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες των εκπαιδευτικών, καθώς και υποστήριξη φορητών συσκευών.


Η αναβάθμιση είναι δωρεάν για τους ήδη πελάτες του NetOp School που έχουν ενεργή υποστήριξη Advantage NetOp και πρόγραμμα αναβάθμισης σε ισχύ μέχρι και στις 11 Ιανουαρίου 2012. Οι πελάτες του Netop School που δεν έχουν ενεργό το πρόγραμμα υποστήριξης Advantage NetOp μπορούν να προμηθευτούν το Vision Pro σε τιμή αναβάθμισης. Στη σελίδα της NetOp (www.netop.com) διατίθεται δοκιμαστική έκδοση της εφαρμογής, διάρκειας 30 ημερών


Τα προϊόντα της NetOp διατίθενται μέσα από την Orthology. Για περισσότερες πληροφορίες, αρκεί μία περιήγηση μέσα στο νέo web site της Orthology, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.orthology.gr