Tα Public, σε συνεργασία με τη Sony, διοργάνωσαν την πρώτη αποκλειστική παρουσίαση του Playstation Vita.


PS VITA 1H παρουσίαση έλαβε χώρα στο κατάστημα του Συντάγματος, λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία του στις 22 Φεβρουαρίου.


Το PS Vita είναι το πλέον εξελιγμένο next generation console καθώς ενσωματώνει προηγμένα χαρακτηριστικά-όπως η εκπληκτική OLED οθόνη αφής 5 ιντσών, η οπίσθια επιφάνεια αφής και οι δίδυμοι αναλογικοί μοχλοί.


Στο πλαίσιο της παρουσίασης του πιο αναμενόμενου φορητού συστήματος ψυχαγωγίας, δόθηκε η ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να τεστάρουν τις ικανότητες τους με τα παιχνίδια: Golden Abyss, WipEout 2048, Little Deviants και Modnation Racers: Road Trip και να εξερευνήσουν τις άλλες λειτουργίες του.


Σημειώνεται ότι το PSVita δεν έχει λανσαριστεί επίσημα στην ελληνική αγορά και μέχρι στιγμής διατίθεται σε επιλεγμένες αλυσίδες καταστημάτων αποκλειστικά για δοκιμή από τους φανατικούς του gaming, ενώ η κυκλοφορία του στις 22 Φεβρουαρίου θεωρείται ήδη το πρώτο μεγάλο τεχνολογικό release της νέας χρονιάς.


Η εκδήλωση αυτή αποτελεί την πρώτη του έτους σε θέματα που αφορούν στο gaming ανοίγοντας την αυλαία για μια δυναμική χρονιά που υπόσχεται πολλές αποκλειστικότητες, νέες υπηρεσίες και δράσεις που ενισχύουν το gaming experience στα Public.