Η Vodafone παρουσιάζει νέες ταχύτητες πρόσβασης και σας καλεί να τις εγκαινιάσετε με το νέο Dell Inspiron Mini 9, με ενσωματωμένο mobile broadband.

dell_inspiron_mini_9Η εταιρεία ανακοίνωσε νέα γρήγορη ευρυζωνική διασύνδεση δεδομένων μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας 3ης γενιάς, με τις νέες τεχνολογίες HSDPA (High Speed Downlink Packet Access) για ταχύτητες λήψης δεδομένων έως 7,2 Mbps και HSUPA (High Speed Uplink Packet Access) για ταχύτητες αποστολής έως και 1,4 Mbps. Προς το παρόν οι νέες ταχύτητες είναι διαθέσιμες σε επιλεγμένες περιοχές της Αθήνα και Θεσσαλονίκης που επεκτείνονται διαρκώς.

Για να τις εγκαινιάσει, η Vodafone προσφέρει αποκλειστικά, δωρεάν, το DELL Inspiron Mini 9 με σύνδεση στο πρόγραμμα “Vodafone Mobile Broadband 10GB” και με έκπτωση στα υπόλοιπα προγράμματα Vodafone Mobile Broadband. To πρωτοποριακό netbook της Dell εκμεταλλεύεται πλήρως τις νέες ταχύτητες αποστολής & λήψης δεδομένων του δικτύου της Vodafone, χωρίς καλώδια ή ανάγκη εξωτερικής κάρτας πρόσβασης, εξασφαλίζοντας απόλυτη ελευθερία κίνησης .

Το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο gadget που διατίθεται από την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου στα καταστήματα Vodafone έχει βάρος μικρότερο από 1 κιλό και ενσωματωμένο Mobile Broadband που δίνει την ευκαιρία σε όσους το αποκτήσουν να «σερφάρουν» με μοναδική ταχύτητα.

Πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Χρώματα
Λευκό / Μαύρο
Διαστάσεις 23.2 x 17.2 x 2~3.1 7εκ
Οθόνη 8.9″ WSVGA TL (1024×600) LED
Επεξεργαστής Intel® AtomTM 1.6 GHZ D-ville
Κάρτα γραφικών
Intel Graphics Media Accelerator 950
Μνήμη RAM
1GB (DDR2 800 MHz)
Σκληρός Δίσκος 8GB τεχνολογίας SSD χωρίς κινούμενα μέρη για αντοχή στους κραδασμούς
Κάμερα
0,3 megapixels webcam
Wi Fi 802.11b/g
WWAN Ενσωματωμένο Vodafone 3G Mobile Broadband Module (7,2 Mbps download και 1,4 Upload)
Bluetooth
Ναι, 2.1
Θύρες επικοινωνίας USB 2.0 (x3), VGA output, Ethernet 10/100 (RJ-45), Memory Card reader (SD, SDHC, MMC, MS)
Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Microsoft Windows XP Ελληνική έκδοση
Βάρος 0.999 kg
Μπαταρία 4-cell, 2200AH (αυτονομία περίπου 3 ώρες)
Προεγκατεστημένες εφαρμογές Microsoft Works 9, Dell Webcam Centre, Vodafone Mobile Connect