Η Samsung Hellas ως Επίσημος Χορηγός της ΠΑΕ Ολυμπιακός υποδέχτηκε τα μεγαλύτερα αστέρια της ομάδας σε μία λαμπερή βραδιά, όπου παρουσιάστηκαν και τα νέα Galaxy Note και Nexus.


κ. Ernesto Valverde - Προπονητής ΠΑΕ Ολυμπιακού, κ. Kevin Lee - Πρόεδρος της Samsung Electronics Hellas

κ. Ernesto Valverde - Προπονητής ΠΑΕ Ολυμπιακού, κ. Kevin Lee - Πρόεδρος της Samsung Electronics Hellas

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την 1η Φεβρουαρίου 2012, στο Galaxy Bar του ξενοδοχείου Hilton Athens, οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία της ομάδας, ανάμεσά τους οι D. Fuster, Diogo, O. Melberg, Α. Παπαδόπουλος, Β. Τοροσίδης, A. Ibagaza, D. Abdoun, Τ. Παπάζογλου, J. Makoun, I. Marcano και E. Valverde και D. Kovacevic, άφησαν για λίγο τους αγωνιστικούς χώρους και έδωσαν την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους φίλους τους να φωτογραφηθούν μαζί τους, να υπογράψουν αυτόγραφα και να χαρίσουν το σκίτσο τους, φιλοτεχνημένο από καλλιτέχνες του Κολλεγίου Βακαλό Art&Design μέσα από το μοναδικό Samsung Galaxy Note.


Όπως δήλωσε ο κ. Kevin Lee, Πρόεδρος της Samsung Electronics Hellas: «Είμαι πολύ περήφανος που η εταιρεία μας στηρίζει μια ιστορική ομάδα ποδοσφαίρου, σαν τον Ολυμπιακό. Η Samsung είναι μια κοινωνικά ευαισθητοποιημένη εταιρεία και, στο πλαίσιο αυτό, συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια διάδοσης του «ευ αγωνίζεσθαι» και αθλητικού ιδεώδους. Γι’ αυτό το λόγο, στηρίζουμε την πιο δημοφιλή ομάδα στην Ελλάδα, τον Ολυμπιακό. Στην Samsung και τον Ολυμπιακό μοιραζόμαστε κοινές αξίες και ιδανικά, καθώς δουλεύουμε με τον ίδιο επαγγελματισμό και δέσμευση για την επίτευξη των στόχων μας, πάντα με γνώμονα το πάθος για την τελειότητα. Συνοπτικά, μπορώ να πω ότι ο Ολυμπιακός παράγει Πάθος και η Samsung προϊόντα για Παθιασμένους ανθρώπους».


Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, τις εντυπώσεις κέρδισε η πρωτοποριακή σειρά Samsung Galaxy, με τα «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα, Galaxy Note και Galaxy Nexus. Η σειρά Samsung Galaxy εντυπωσίασε όλους τους παρευρισκομένους, με τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, τον καινοτόμο σχεδιασμό και την απαράμιλλη αισθητική της. Η Samsung για άλλη μία φορά καινοτομεί μεταφέροντας την «ευφυΐα» της τεχνολογίας στην καθημερινότητα των χρηστών της.