Η Nikon παρουσιάζει μια διασκεδαστική φωτογραφική μηχανή για όλη την οικογένεια, την Coolpix S30.


S30_PK_front34r_onΑδιάβροχη, ανθεκτική στους κραδασμούς, με μεγάλα κουμπιά και απλά μενού, η COOLPIX S30 είναι μια φωτογραφική μηχανή την οποία μπορεί να χειριστεί όλη η οικογένεια. Παράλληλα, ο αισθητήρας 10 megapixel, ο φακός οπτικού zoom 3x NIKKOR, η οθόνη LCD υψηλής ανάλυσης 6,7 cm (2,7 ιντσών), η δυνατότητα εγγραφής video 720p και τα διασκεδαστικά φίλτρα που είναι ενσωματωμένα στη μηχανή εξασφαλίζουν ότι τόσο τα παιδιά όσο και οι ενήλικες μπορούν να φωτογραφίσουν τον κόσμο τους με μια πραγματική λειτουργική φωτογραφική μηχανή.


Η COOLPIX S30 έχει σχεδιαστεί για τη δράση και είναι αρκετά ανθεκτική, ώστε να αντέχει στη δραστήρια χρήση στο σπίτι, την παιδική χαρά, την παραλία και σε ακόμα περισσότερα μέρη. Είναι αδιάβροχη σε βάθος 3m και ανθεκτική σε κραδασμούς που μπορεί να προκύψουν από πτώση από ύψος έως 0,8m κι επομένως, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι ολόκληρη η οικογένεια θα απολαμβάνει τη φωτογράφιση σε κάθε περίπτωση.


Σχεδιασμένα για εύκολο χειρισμό από μικρά παιδικά χέρια, τα μεγάλα κουμπιά άμεσης λειτουργίας της S30 διευκολύνουν τη λήψη μιας φωτογραφίας ή την εγγραφή ενός ευκρινούς κλιπ video 720p. Η σχεδίαση αντικατοπτρίζει τον τρόπο με τον οποίο τα παιδιά χειρίζονται την τεχνολογία: η συμμετρική διάταξη που διαθέτει ένα μεγάλο κουμπί λήψης σε κάθε πλευρά – ένα για τις φωτογραφίες και ένα για τα video – διευκολύνει τη διαισθητική λειτουργία της φωτογραφικής μηχανής. Ο ανυψωμένος φακός και το ενσωματωμένο φλας βρίσκονται στο κέντρο της συσκευής, ώστε να εξασφαλίζουν ότι ακόμα και τα μικρά δάχτυλα δεν θα ενεργοποιήσουν κατά λάθος τη λήψη.


S30_WH_topΤο λειτουργικό περιβάλλον εργασίας έχει σμικρυνθεί και απλοποιηθεί, χάρη σε ένα μενού με έντονα, έγχρωμα εικονίδια για εύκολη περιήγηση. Μια λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης εξασφαλίζει ότι η φωτογραφική μηχανή απενεργοποιείται μετά από τρία λεπτά αδράνειας, εξοικονομώντας έτσι την ενέργεια των μπαταριών AA. Για τους πιο δημιουργικούς της οικογένειας, τα φίλτρα που είναι ενσωματωμένα στη φωτογραφική μηχανή βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους και να προσθέσουν τη δική τους πινελιά στις φωτογραφίες που έχουν τραβήξει.


Κορυφαία ποιότητα εικόνας
Η S30 διαθέτει την τεχνολογία απεικόνισης που θα περιμένατε από μια φωτογραφική μηχανή της σειράς COOLPIX της Nikon, με αποτέλεσμα να επιτρέπει τη λήψη εντυπωσιακών φωτογραφιών. Η αυτόματη τεχνολογία κατά του θαμπώματος, συμπεριλαμβανομένης της ηλεκτρονικής απόσβεσης κραδασμών (e-VR) και της λειτουργίας ανίχνευσης κίνησης, εξασφαλίζουν ευκρινείς λήψεις ακόμα και των φίλων σας που κινούνται πολύ γρήγορα. Επιπλέον, ο φακός οπτικού zoom 3x NIKKOR (29–87mm) διευκολύνει τη λήψη σε πολλές περιστάσεις, από τις κοντινές λήψεις των καθημερινών αξιοπερίεργων καταστάσεων μέχρι τα πορτραίτα των φίλων και τις οικογενειακές φωτογραφίες.


Η COOLPIX S30 διατίθεται σε τέσσερα χρώματα: Λευκό, μαύρο, ροζ και μπλε.