Τη νέα έκδοση του λογισμικού log management GFI EventsManager 2012 για επιχειρήσεις ανακοίνωσε η GFI.


GFI EventsManager 2012Η έκδοση 2012 περιλαμβάνει χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) τον καλύτερο έλεγχο των ενεργειών των χρηστών τους μέσα στο δίκτυο, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζονται και τα κρίσιμα δεδομένα τους από εσωτερικές ή εξωτερικές επιθέσεις. Η δυνατότητα σύνδεσης, παρακολούθησης και ανάλυσης της δραστηριότητας των χρηστών είναι κρίσιμη εργασία για τους διαχειριστές αφού ταυτόχρονα θα πρέπει να είναι διασφαλισμένοι, ότι οι πληροφορίες που περιέχονται σε δικές τους βάσεις δεδομένων είναι προσβάσιμες μόνο για νόμιμους σκοπούς κατόπιν αδείας και σύμφωνα πάντα με την πολιτική της εταιρείας και τους νομικούς κανονισμούς.


Το GFI EventsManager διαθέτει πλέον μία file-based μηχανή αποθήκευσης, η οποία μπορεί να αποθηκεύει και να επεξεργάζεται περισσότερα δεδομένα καταγραφής συμβάντων, σε μία ενιαία βάση δεδομένων. Σε αντίθεση με άλλα προϊόντα, η νέα μηχανή αποθήκευσης βασίζεται σε δυναμικές στήλες, που ταξινομούν τα γεγονότα σε πιο ουσιαστικά τμήματα δεδομένων.


Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί με ισχυρές αναλυτικές ικανότητες που προσδιορίζουν αυτόματα τα πιο σημαντικά γεγονότα και αναλύει τα δεδομένα, έτσι ώστε να μπορεί να είναι γρήγορα και εύκολα προσβάσιμα προς περαιτέρω επεξεργασία. Τόσο οι διαχειριστές, όσο και επαγγελματίες στον τομέα της ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων, δεν χρειάζεται πλέον να είναι ειδικοί στη διαχείριση καταγραφής, για να παρακολουθούν το δίκτυό τους αποτελεσματικά.


Επιπλέον, όλες οι ενέργειες των χρηστών και τα γεγονότα από οποιαδήποτε πηγή, ανεξάρτητα από το είδος της, συνδυάζονται τώρα σε ένα ενιαίο πρόγραμμα περιήγησης. Αυτές οι νέες δυνατότητες παρέχουν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις μια πιο σαφή και ολοκληρωμένη εικόνα για το τι συμβαίνει στο εσωτερικό των δικτύων τους και σε συνδυασμό με τις νέες δυνατότητες αναζήτησης, κάνουν την ανάλυση και την υποβολή εκθέσεων δραστηριότητας των χρηστών, πιο εύκολη από ποτέ. Χρησιμοποιώντας αυτές τις δυνατότητες, οι διαχειριστές μπορούν να παρακολουθούν όλη την κίνηση εντός και εκτός δικτύου, να εντοπίζουν και να καταστέλλουν ύποπτες δραστηριότητες και να ρυθμίζουν τα προνόμια και τα επίπεδα πρόσβασης των χρηστών ανάλογα με την περίπτωση.


Τα προϊόντα της GFI διατίθενται από την Orthology. Για περισσότερες πληροφορίες, αρκεί μία περιήγηση μέσα στο νέo web site της Orthology, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.orthology.gr