H νέα εμπειρία του Kinect για Xbox 360 που αφορά όλη την οικογένεια ακούει στο όνομα “Double Fine Happy Action Theater”.


Happy  Action Theater_FishTankH νέα οικογενειακή… τρέλα είναι διαθέσιμη για «κατέβασμα» μέσω του Xbox LIVE Arcade από σήμερα, έναντι 800 Microsoft Points. Το “Double Fine Happy Action Theater” αποτελεί μια σειρά από ζωντανές, συναρπαστικές δραστηριότητες που αποσκοπούν στο να εμπνεύσουν τη φαντασία και να διασκεδάσουν παίκτες κάθε ηλικίας, από παιδιά προσχολικής ηλικίας μέχρι και πολύ μεγάλους.


Καθώς αναπτύχθηκε από τον βετεράνο σχεδιαστή παιχνιδιών Tim Schafer έχοντας στο μυαλό του την τρίχρονη κόρη του, κάθε μια από τις 18 εμπειρίες που περιλαμβάνει το “Happy Action Theater” είναι σαν «παιχνίδι» με το οποίο οι παίκτες μπορούν να διασκεδάσουν ζωντανά μέσω της οθόνης τους.


Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά παιχνίδια Kinect, δεν υπάρχουν μενού για να περιηγηθείτε, χειρονομίες για να μάθετε, ούτε σωστός και λάθος τρόπος για να παίξετε. Καθένας που στέκεται μπροστά στον αισθητήρα του Kinect θα χαρεί να δει τον «εαυτό» του να εμφανίζεται στο “Happy Action Theater”.


Μέχρι έξι παίκτες μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα, ενώ τα διάφορα περιβάλλοντα θα ανταποκριθούν διαισθανόμενα τις κινήσεις του σώματος και θα αντιδράσουν κάθε φορά με ενδιαφέρον και απροσδόκητο τρόπο. Παίξτε με την καυτή λάβα που ρέει μέσα στο σαλόνι σας, κτίστε μια σπηλιά από πάγο χρησιμοποιώντας τα έπιπλά σας, ώστε να προφυλαχτείτε από τη χιονοθύελλα ή γίνετε ένα γιγάντιο τέρας που γκρεμίζει τα πάντα στο πέρασμά του. Δεν υπάρχουν νικητές ή χαμένοι, ούτε αποτυχίες ή απογοητεύσεις στο “Happy Action Theater” – μόνο διασκέδαση.


Δείτε ένα video που περιγράφει το πώς μπορείτε να κάνετε όλη την οικογένεια να διασκεδάσει με το Happy Action Theater.