Αποτελεσματική μείωση της θερμοκρασίας στις GPU έως και 24°C με τα ειδικά σχεδιασμένα Fansinks της ASUS.

asus-eah4870x2Με στόχο να εξυπηρετήσει τους χρήστες που απαιτούν από τις κάρτες γραφικών εξαιρετικές ενισχύσεις της απόδοσης των γραφικών αλλά και εξαιρετική ψύξη, η ASUS, παγκόσμιος πρωτοπόρος στην παραγωγή λύσεων γραφικών κορυφαίας ποιότητας, ανακοίνωσε δύο ποικιλίες self-designed καρτών γραφικών, τις σειρές EAH4870X2 και EAH4830. Αυτές οι σχεδιασμένες από την ASUS κάρτες γραφικών είναι εξοπλισμένες με ειδικά fansinks που επιτυγχάνουν μείωση της θερμοκρασίας έως και 24°C στη GPU αλλά και μειώνουν τα επίπεδα θορύβου μόλις στα 29 dB-ενισχύοντας σημαντικά την απόλαυση στο gaming. Περιλαμβάνοντας την ασπίδα Electro-Magnetic Interference (EMI), Covered Chokes, χαμηλά RDS (on) mosfets και πυκνωτές στερεάς κατάστασης (Stabilizer Solid Polymer Aluminum Capacitors), οι νέες Σειρές συνδυάζουν τις τέλειες επιδόσεις με την αντοχή.

Απολαύστε Αποτελεσματική Μείωση της Θερμοκρασίας στις GPU έως και 24°C με τα ειδικά σχεδιασμένα Fansinks

Η self-designed Σειρά EAH4870X2 της ASUS χρησιμοποιεί ένα τριπλό Fansink ώστε να κρατά δροσερές τόσο τις δύο GPUs, όσο και άλλα εξαρτήματα που παράγουν θερμότητα. Τρεις μεγάλοι ανεμιστήρες στέλνουν μεγάλες ποσότητες κρύου αέρα ώστε να απομακρύνουν τη θερμότητα κι από τις δύο πλευρές. Ο σχεδιασμός Jet Engine του fansink διοχετεύει ένα πιο κεντρικό ρεύμα αέρα για υψηλότερη πίεση αέρα και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην απομάκρυνση της θερμότητας. Επιπλέον, το fansink αυτό διαθέτει και μία skive-fin ψύκτρα, η οποία έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τις υψηλότερες τεχνικές προδιαγραφές ώστε να μεγιστοποιεί την απομάκρυνση της θερμότητας, μειώνοντας παράλληλα οποιοδήποτε κίνδυνο υπερθέρμανσης. Χάρη σε αυτό το τριπλό Fansink, η θερμοκρασία και στις δύο GPUs μπορεί να μειωθεί έως και 24ºC σε σχέση με τις πρότυπες πλάκες σχεδιασμού. Η τελευταία Σειρά EAH4830 είναι επίσης εξοπλισμένη με ένα ειδικά σχεδιασμένο fansink που επιτυγχάνει γρήγορη απομάκρυνση της θερμότητας από την GPU, για απόλυτη ψύξη*. Εκτός από την εξαιρετική ικανότητα ψύξης, το fansink της Σειράς EAH4830 λειτουργεί μόλις στα 29 dB-σχεδόν αθόρυβο σε ένα ήσυχο δωμάτιο, εξυπηρετώντας έτσι τους χρήστες που αναζητούν μέγιστη ψύξη, χωρίς τον υπερβολικό θόρυβο του ανεμιστήρα.

Απαράμιλλη Αποτελεσματικότητα και Απόδοση χάρη στον Κορυφαίο Εξοπλισμό

Απολύτως ευθυγραμμισμένη με την υπόσχεση της ASUS για στιβαρή ποιότητα, η επερχόμενη  self-designed εκδοχή της Σειράς EAH4870X2 και της τελευταίας Σειράς EAH4830 της ASUS θα συνοδεύονται από ένα πλήθος λύσεων, οι οποίες θα βοηθούν στην επίτευξη κορυφαίων επιδόσεων γραφικών. Χάρη στην ασπίδα EMI, είναι δυνατή η μείωση του 66% της EMI για πιο σταθερό σήμα, ενώ τα Covered Chokes εγγυώνται πιο αποδοτική ισχύ και λιγότερη παραγωγή θερμότητας, σε σύγκριση με τα παραδοσιακά Toroidal Coil Chokes. Ακόμη, τα χαμηλά RDS(on) mosfets μειώνουν τις θερμοκρασίες κατά 10-15°C, σε σύγκριση με τις παραδοσιακές, πιο χοντρές εκδόσεις. Τέλος, οι πυκνωτές στερεάς κατάστασης (Stabilizer Solid Polymer Aluminum Capacitors) μειώνουν το ποσοστό απώλειας ενέργειας για πιο σταθερή λειτουργία και μεγαλύτερη αντοχή, ακόμη και μετά από μακρόχρονη χρήση. Έτσι, οι χρήστες θα μπορούν να απολαμβάνουν εξαιρετικές επιδόσεις και να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, μόνο χάρη στη Σειρά EAH4870X2 και την τελευταίας κυκλοφορίας Σειρά EAH4830 της ASUS.

Σημείωση: * Πλατφόρμα Δοκιμών / CPU: P4 3.0G / M/B: P5B Deluxe / RAM: 1.0 GB / O.S.: Windows XP / Πρόγραμμα Δοκιμών: 3D Mark ’03 (repeat GT4 / Mother Nature)

-Οι δυνατότητες overclocking ενδέχεται να διαφέρουν με χρήση διαφορετικών καρτών

Model EAH4870X2/HTDI/2G
Graphics Engine Radeon HD 4870X2
Bus Standard PCI Express 2.0
Video Memory 2 GB DDR5
Engine Clock 750 MHz
Memory Clock 3.6 GHz (900 MHz DDR5)
Memory Interface 256-bit
DVI Max. Resolution 2560 * 1600
D-Sub Output Yes x 1 (via DVI to D-Sub adaptor x 1 )
DVI Output Yes x 2 (DVI-I)
HDTV Output(YPbPr) Yes, via HDTV Out cable
HDCP compliant Yes
HDMI Output Yes, via DVI to HDMI adaptor
Adaptor/Cable Bundled – 1 x DVI-to-D-Sub adapter

– 1 x HDTV-out cable

– 1 x DVI-to-HDMI adaptor

– 1 x Power Cable

Software Bundled ASUS Utilities & Driver
Note – Special Bundled – Leather CD Wallet

– Card size is 4.376 inches x 10.5 inches

Model EAH4830/HTDP/512MD3
Graphics Engine ATI RadeonTM HD 4830 graphics
Video Memory 512 MB GDDR3
Engine Clock 575 MHz
Memory Clock 2 GHz (1004 MHz GDDR3)
Memory Interface 256-bit
DVI Max. Resolution 2560 * 1600
Bus Standard PCI Express® 2.0
DVI Output DVI-I (Dual Link)
HDCP compliant Yes
HDTV OUT Yes
D-Sub Output Yes (Via DVI to D-Sub Dongle)
Software Bundled ASUS Utilities & Driver
[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]