Η ACE-Hellas διοργανώνει για πρώτη φορά έναν διεθνή διαγωνισμό τεχνικών έργων που εκπονήθηκαν με το SCADA Pro 2012.


acehellasΟι συμμετέχονες μηχανικοί, καλούνται να αποστείλουν τα ξεχωριστά έργα που έχουν δημιουργήσει με την χρήση του κορυφαίου προγράμματος στον τομέα των στατικών μελετών κτιριακών έργων SCADA Pro, προκειμένου να ενταχθούν στο διεθνή κατάλογο έργων του SCADA Pro.


Το SCADA Pro ενσωματώνει όλους τους νέους Ευρωκώδικες με αποτέλεσμα να αποτελεί σήμερα την πιο ολοκληρωμένη λύση για κάθε δομοστατική μελέτη, ενώ προσφέρει μια ενιαία πλατφόρμα σχεδιασμού και ανάλυσης κατασκευών για κτίρια από σκυρόδεμα και χάλυβα. Είναι ιδιαίτερα εύχρηστη και ευέλικτη εφαρμογή και συνεργάζεται άριστα με τα προγράμματα ARCHlineXP, Revit Structure και AutoCAD Structural Detailing καθώς και με όλα τα αρχιτεκτονικά προγράμματα. Να σημειώσουμε ότι η εφαρμογή διατίθεται σε τέσσερις γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά και Ιταλικά.


Η εφαρμογή απευθύνεται σε πολιτικούς μηχανικούς και γενικά σε μελετητικές και κατασκευαστικές εταιρείες ιδιωτικών και δημοσίων έργων, που εκπονούν στατικές μελέτες.


Με χιλιάδες άδειες χρήσης SCADA Pro, σε πλήρη λειτουργία σε 5 χώρες παγκοσμίως, παράγεται μία τεράστια ποικιλία έργων από σκυρόδεμα/και χάλυβα και αναμένεται ότι τα έργα του διαγωνισμού θα είναι πολλά και εντυπωσιακά.


Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν πλούσια δώρα, μεταξύ των οποίων ολοκληρωμένα πακέτα SCADA Pro Beton ή Steel, άδειες Ecoline, ετήσια συμβόλαια συντήρης, αλλά και διανυκτερεύσεις στον πολυτελή ξενώνα Εmotions Country Resort.


Καταληκτική ημερομηνία του διαγωνισμού είναι η 29η Φεβρουαρίου 2012.