Η κάρτα γραφικών AMD Radeon HD 7950 παρέχει εξαιρετικές επιδόσεις και συμβατότητα με τις προηγμένες τεχνολογίες.


amd-logo-apuΗ AMD ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της κάρτας γραφικών AMD Radeon™ HD 7950 για επιτραπέζιους υπολογιστές. Το νέο λανσάρισμα της AMD φέρνει στην αγορά τη δεύτερη κάρτα γραφικών με την προηγμένη τεχνολογία επεξεργασίας 28nm, που για πρώτη φορά εισήχθηκε με την AMD Radeon™ HD 7970 – την αναγνωρισμένη κάρτα γραφικών για την υπεροχή της σε απόδοση, με πάνω από 150 βραβεία από ΜΜΕ του κλάδου της τεχνολογίας σε όλο τον κόσμο.


Η σειρά καρτών γραφικών AMD Radeon™ HD 7900 προορίζεται για χρήστες που δε συμβιβάζονται ποτέ, καθώς ο συνδυασμός δύο καρτών γραφικών AMD Radeon HD 7950 με την τεχνολογία AMD CrossFire™, παρέχουν πάνω από 2,8 TFLOPs υπολογιστική ισχύ και μέχρι και 2x απόδοση.


Η AMD Radeon™ HD 7950 είναι εξοπλισμένη με τις τελευταίες τεχνολογίες AMD Graphics Core Next Architecture, AMD PowerTune και AMD ZeroCore Power, διευρύνοντας περαιτέρω την πρωτοποριακή τεχνολογία της AMD, που εισήχθηκε το Δεκέμβριο του 2011 με την AMD Radeon HD 7970. Επιπλέον, παρέχει συμβατότητα με το πρότυπο DirectX® 11 και τις τεχνολογίες PCI Express 3.0, AMD CrossFire™ και το οικοσύστημα της τεχνολογίας AMD HD3D για ασυμβίβαστη απόδοση γραφικών.


Η νέα κάρτα γραφικών AMD Radeon™ HD 7950 είναι διαθέσιμη παγκοσμίως μέσω των κορυφαίων συνεργατών της AMD, συμπεριλαμβανομένων των Sapphire, TUL, HIS, XFX, ASUS, Gigabyte και MSI, καθώς επίσης και μέσω καταστημάτων λιανικής πώλησης και ηλεκτρονικών καταστημάτων λιανικής πώλησης παγκοσμίως.