Τις λύσεις NFC που πρώτη η HOTech ανέπτυξε στην Ελλάδα θα παρουσιαστούν στη Solutions Showcase Reception, στο πλαίσιο του NFC Forum Meeting.


HOTECH LOGOΗ εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 8 Φεβρουαρίου στη Φρανκφούρτη, δίνοντας για πρώτη φορά τη δυνατότητα στα μέλη του NFC Forum, να κάνουν live επίδειξη των NFC εφαρμογών τους.


Στο πλαίσιο του Solutions Showcase Reception, η HOTech θα παρουσιάσει σε όλους τους συμμετέχοντες του NFC Forum Meeting, τις πρωτοποριακές λύσεις τεχνολογίας NFC που έχει αναπτύξει για την υποστήριξη της παροχής υπηρεσιών στο πεδίο NFC Field Service, τη διαχείριση υπηρεσιών ασφαλείας NFC Patrol, την αυτοματοποίηση των δραστηριοτήτων μέσα σε ένα ακαδημαϊκό περιβάλλον NFC Campus και τη διαφύλαξη της πολιτιστικής κληρονομιάς NFC Art Pro. Στις κάθετες λύσεις NFC της εταιρίας περιλαμβάνεται επίσης το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης εκδηλώσεων, όπως συνέδρια, εκθέσεις και αθλητικές διοργανώσεις, NFC MyFair.


Η HOTech είναι η μοναδική ελληνική εταιρία που αποτελεί μέλος του NFC Forum και ως ενεργό μέλος συμμετέχει σε όλα τα παγκόσμια συνέδρια που αφορούν στην τεχνολογία NFC τα τελευταία 5 χρόνια.