Με βάση το ICAP Rating Score η TeleUnicom εντάχτηκε στην Κοινότητα «Strongest Companies in Greece» έτοιμη για τις προκλήσεις των καιρών.

TeleunicomΜε βάση το ICAP Rating Score η TeleUnicom εντάχτηκε στην Κοινότητα «Strongest Companies in Greece» έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των καιρών και επιβεβαιώνοντας ότι η πιστοληπτική ικανότητά της είναι πραγματικά υψηλή . Η διάκριση αυτή διευκολύνει σημαντικά τις συναλλαγές της εταιρείας εντός και εκτός Ελλάδας δεδομένου ότι την κατατάσσει στην ομάδα εταιρειών με πολύ χαμηλό πιστωτικό κίνδυνο.


Οι «Strongest Companies in Greece» είναι οι επιχειρήσεις που κατατάσσονται στις ισχυρότερες ζώνες πιστοληπτικής διαβάθμισης (rating scores) της ICAP Group. Η ICAP Group αναγνωρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων και από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ως Αποδέκτη Πηγής Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων. Δυνατότητα ένταξης στην κοινότητα «Strongest Companies in Greece» έχει μόνο μια στις δέκα επιχειρήσεις στην Ελλάδα.


Ο κος Β. Παπαδόπουλος Διευθύνων Σύμβουλος της TeleUnicom, δήλωσε σχετικά:
«H ένταξη της TeleUnicom στις Strongest Companies in Greece επισφραγίζει τις προσπάθειες και την σκληρή δουλειά της διοίκησης και των εργαζομένων της εταιρείας και ταυτόχρονα μας οπλίζει με δύναμη και ενθουσιασμό για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.»