Μόνο από το δίκτυο καταστημάτων «Γερμανός» θα διατίθεται από σήμερα, 8 Δεκεμβρίου, το συλλεκτικό Motorola AURA (1000 αριθμημένα τεμάχια).

motorola-aura_dynamicΤο κινητό που έχει χαρακτηριστεί ως συνώνυμο του εκλεκτού design και της premium αισθητικής περιμένει στα καταστήματα «Γερμανός» τους φίλους της πολυτέλειας. Με βασικό χαρακτηριστικό γνώρισμα την κυκλική οθόνη, το AURA είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και κρύσταλλο ζαφείρι 62 καρατίων, υλικά που διακρίνονται για την εξαιρετική τους ανθεκτικότητα.
Συνολικά, το Motorola Aura αποτελείται από 700 διαφορετικά μέρη, τα οποία στην πλειονότητά τους είναι προσαρμοσμένα με το χέρι για να εξασφαλίζουν την άψογη λειτουργία του.
Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό της κατασκευής του είναι η περιστροφή του πληκτρολογίου γύρω από την οθόνη, η οποία γίνεται με τη βοήθεια ενός εξαιρετικού ελβετικού μηχανισμού που αποτελείται από 200 τμήματα υψηλής ακριβείας. Ένα μέρος αυτού του μηχανισμού είναι ορατό στην πίσω όψη της συσκευής, για να μπορεί ο κάτοχος να έχει την πρωτόγνωρη εμπειρία του. Μάλιστα, οι σχεδιαστές του AURA παρομοιάζουν το περιστροφικό άνοιγμα του τηλεφώνου με την αίσθηση που έχει κάποιος όταν ανοίγει την πόρτα ενός πανάκριβου αυτοκινήτου.