Η εταιρεία 3D Media ενισχύει την αποτελεσματικότητα του διαφημιστικού μηνύματος με συστήματα τρισδιάστατης και διαδραστικής επικοινωνίας.

3dHologramDesktopΤρία νέα συστήματα έρχονται να προστεθούν στο «οπλοστάσιο» της εταιρείας, με πλεονέκτημα το υψηλό impact, την καινοτομία και τη μοναδικότητα.


Το 3D HOLOGRAM DESKTOP είναι ένα εύχρηστο desktop stand μικρών διαστάσεων που επιτρέπει την τρισδιάστατη προβολή με ήχο. Προβάλει προϊόντα, λογότυπα, κείμενα ή ανθρώπους ως τρισδιάστατα ολογράμματα. Η εικόνα που προβάλλεται είναι ορατή σε γωνία 360ο και μπορεί να συνδυαστεί με πραγματικό προϊόν.


Τα SMART INFOKIOSKS είναι σύγχρονα κέντρα μεταφοράς ψηφιακών μηνυμάτων, όπου ο χρήστης μπορεί να εντοπίσει και να αντλήσει τις ειδικές πληροφορίες που τον ενδιαφέρουν. Έχουν σχεδιαστεί από τη 3D Media έτσι ώστε να διαθέτουν κάμερα, οθόνη αφής, βιομηχανικό πληκτρολόγιο, εκτύπωση εισιτηρίου καθώς και λογισμικό για Augmented reality εφαρμογές. Συνδέονται με το Internet για online & offline competitions και αποτελούν τα ιδανικότερα και πιο σύγχρονα εργαλεία για database marketing btl διαγωνισμούς.


Τα BRIGHT BALLONS είναι φωτιζόμενα συστήματα σήμανσης τα οποία τα φορούν promoters και είναι ορατά από μακρινή απόσταση σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Αποτελούν ιδανικό μέσο για branding σε ενέργειες street marketing.