Το κινηματογραφικό περιεχόμενο της Nova, τώρα είναι πλέον διαθέσιμο όποτε θέλετε χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

nova on demandΕμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο την απόλυτη εμπειρία διασκέδασης που προσφέρει στους συνδρομητές της, η Nova, ξεκινά τη διάθεση της νέας υπηρεσίας Nova on demand.


Με την υπηρεσία Nova on demand, η Nova έρχεται να δώσει την δυνατότητα στους συνδρομητές της να απολαμβάνουν επιλογές από τις καλύτερες ταινίες και σειρές πρώτης προβολής των καναλιών της Νova, όποτε εκείνοι θέλουν, προσφέροντας περισσότερες επιλογές κάθε στιγμή και μάλιστα όλα αυτά πολύ απλά και εύκολα και χωρίς επιπλέον χρέωση.


Οι συνδρομητές της υπηρεσίας Full Pack και Nova Cinema + Value που διαθέτουν τον αποκωδικοποιητή NovaBox HD PVR 865, μπορούν, επιπλέον των 4 κινηματογραφικών καναλιών Novacinema, να επιλέγουν μέσα από μια ποικιλία ταινιών πρώτης προβολής της Nova. Τις ταινίες αυτές μπορούν να τις απολαύσουν όπως επιθυμούν: «παγώνοντας» την εικόνα, επαναλαμβάνοντας ή προσπερνώντας κάποιες σκηνές, δηλαδή με όλες τις δυνατότητες που τους επιτρέπει ο εξελιγμένος αποκωδικοποιητής NovaBox HD PVR 865. Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα παρακολούθησης trailer και διαθέσιμων πληροφοριών σχετικών με την ταινία, μέσα από το πλέον εξελιγμένο EPG σύστημα της Nova. Και όλα αυτά χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση!


Άμεσα διαθέσιμες οι κορυφαίες ταινίες: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ, DEVIL, H ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΣ, και άλλες, καθώς και επεισόδια από τις κορυφαίες σειρές: GAME OF THRONES, BOARDWALK EMPIRE 2ος κύκλος & TERRA NOVA, αποκλειστικά σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας, μόνο από την υπηρεσία Νova on demand.


Δείτε το κορυφαίο κινηματογραφικό περιεχόμενο της Nova, και σε High Definition ποιότητα, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, χωρίς επιπλέον χρέωση, μέσα από την υπηρεσία Nova on demand. Οι πιο πρόσφατες ταινίες, τα μεγαλύτερα blockbusters και τα τελευταία επεισόδια επιτυχημένων σειρών, τώρα στην διάθεσή σας ότι ώρα θέλετε, με το πάτημα ενός κουμπιού και σε ποιότητα HD