Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 21 Ιανουαρίου το τρίτο προκριματικό τουρνουά του Loux Cola Pro Series στο πολυτελές King George Palace στην Αθήνα.

kinggeorge3256 Αθηναίοι συγκρούστηκαν στο διάσημο ποδοσφαιρικό εξομοιωτή και διεκδίκησαν δώρα και τρεις θέσεις στον τελικό. Ο μεγάλος νικητής ήταν ο 18χρονος Σάκης “sakarakos” Κρέμμος από τη Νέα Φιλαδέλφεια που έχει ήδη 4 πρώτες θέσεις σε ανεπίσημα τουρνουά PES League και πάνω από 100 νίκες στη διοργάνωση αλλά στα δυόμισι χρόνια της πορείας του δεν είχε καταφέρει να διακριθεί ξανά σε επίσημο πρωτάθλημα.


Δεύτερος βγήκε ο νεοαφιχθείς στη διοργάνωση 17χρονος Πειραιώτης Στάθης “StathisPro7” Παπαδόπουλος και τρίτος ο βετεράνος 25άχρονος Αλέξανδρος “AlexMadGR” Μάντης που ανάμεσα στις πολλές διακρίσεις του κατέχει και τη δεύτερη θέση στην Ελλάδα στο PES League 2011.


Οι τρεις πρώτοι του τουρνουά κέρδισαν δωροεπιταγές ενώ εξασφάλισαν από μία θέση στους τελικούς. Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες διαμόρφωσαν τη θέση τους στο ranking του PES League, κάτι που θα τους βοηθήσει με τη σειρά τους να διεκδικήσουν κι άλλες θέσεις στους τελικούς.


Το πανελλήνιο πρωτάθλημα Pro Evolution Soccer θα διεξάγει άλλα 3 επίσημα events σε διάφορες ελληνικές πόλεις ενώ οι τελικοί θα διεξαχθούν στις 7 Απριλίου. Επόμενος σταθμός η Λάρισα στις 29 Ιανουαρίου.


Για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε τους αγώνες: http://www.pes-league.gr/new/392