Η Kingston ανακοίνωσε την κυκλοφορία της Μνήμης HyperX Red Limited Edition και τη νέα εμφάνιση για τις μνήμες HyperX χαμηλής τάσης.

HyperX_LE_Red_hrOι μνήμες αυτές με τη νέα εμφάνιση, σχεδιάστηκαν για κατασκευαστές συστημάτων και νεοεισερχόμενους gamers, που δίνουν έμφαση στην απόδοση.


Η HyperX Red Limited Edition με την κομψή και επιθετική της εμφάνιση προσθέτει στυλ σε οποιαδήποτε motherboard και desktop υπολογιστή που θα εγκατασταθεί! H HyperX Red, συμβατή με Intel XMP, διατίθεται σε kit των 8GB και σε μεμονωμένες μνήμες των 4GΒ στα 1600 ΜΗz και 1333 MHz και σε 1.65v και 1.5v. Mε την ευκολία της εγκατάστασης και την αξιοπιστία της HyperX , αυτές οι νέες μνήμες καλύπτουν τις ανάγκες τόσο των καταναλωτών όσο και των gamers που ζητούν υψηλές αποδόσεις με πιο γρήγορη ταχύτητα και μεγαλύτερη χωρητικότητα.


Η Kingston επίσης επανασχεδίασε τις μνήμες HyperX LoVo χαμηλής τάσης. Οι HyperX LoVo θα παραμείνουν στο standard πράσινο χρώμα αλλά με μία ψύκτρα όμοια με την HyperX Genesis.
Η HyperX LoVo καταναλώνει λιγότερη ενέργεια, παράγει λιγότερη θερμότητα και απαιτεί λιγότερη λειτουργία ανεμιστήρα, για λιγότερο θόρυβο από το μηχάνημα. Με ταχύτητα στα 1600ΜΗz στα 1.35v ή στα 1333ΜΗz, ταιριάζει απόλυτα με τις motherboards της στις Ιntel mini – ITX “Apple Glen”.


«Οι λάτρεις της ταχύτητας και της απόδοσης ταυτίζουν το brand HyperX με την υψηλή ταχύτητα, την υψηλή ποιότητα και την κομψή εμφάνιση» σχολίασε ο Οδυσσέας Σκαρπίδης, Business Development Manager της Kingston στην Ελλάδα. Η νέα HyperX Red και η ανανεωμένη εμφάνιση της LoVo είναι οι νέες προσθήκες στην οικογένεια HyperX, τις μνήμες υψηλής απόδοσης που καλύπτουν τις ανάγκες των απαιτητικών χρηστών, από τους entry-level gamers μέχρι τους έμπειρους επαγγελματίες.


Η μνήμη HyperX της Kingston συνοδεύεται από εγγύηση εφόρου ζωής και δωρεάν τεχνική υποστήριξη 24/7. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Kingston ή τα προϊόντα της επισκεφθείτε την ιστοσελίδα στο www.kingston.com/europe.