Η HP αναδείχθηκε ηγέτης για το 2011σύμφωνα με τις εκθέσεις Gartner Magic Quadrant και IDC Managed Print Services MarketScape.

hp logo 2010Η HP ανακηρύχθηκε ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα των Managed Print Services σύμφωνα με τις εκθέσεις 2011 Magic Quadrant for Managed Print Services Worldwide(1), της εταιρείας αναλυτών Gartner Inc, και IDC MarketScape: Worldwide Managed Print Services 2011 Hardcopy Vendor Analysis(2) της IDC.


Στην έκθεση Magic Quadrant της Gartner, η HP αξιολογήθηκε για το «ολοκληρωμένο όραμά» της καθώς και τη «δυνατότητα υλοποίησής» του.


Η Gartner κατατάσσει στους ηγέτες τους οργανισμούς που «προσφέρουν υπηρεσίες MPS σε ένα μεγάλο εύρος πελατών, συμπεριλαμβανομένων εταιρειών με γραφεία σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι ηγέτες, συνεπώς, οφείλουν να προσφέρουν παγκόσμια κάλυψη με τις υπηρεσίες τους. Επιπλέον, οι ηγέτες-οργανισμοί δεν διαθέτουν μόνο τις ικανότητες ώστε να προσφέρουν σύγχρονες υπηρεσίες MPS, αλλά διαθέτουν επίσης την αντίληψη, τη βούληση και τους απαιτούμενους πόρους ώστε να προσδίδουν αξία στην αγορά της εκτύπωσης και να προετοιμάζουν τις υπηρεσίες MPS του αύριο.


Σύμφωνα με την έκθεση της Gartner, «οι παραδοσιακές ανάγκες εκτύπωσης για ένα γραφείο, όπως η ποιότητα του αποτελέσματος και η ταχύτητα Προσφέρονται πλέον από το hardware που επίσης διαθέτει τηνικανότητα να ενσωματώνει εφαρμογές λογισμικού που συνδέονται με τα συστήματα διαχείρισης εγγράφων. Δυνατότητες ακόμη περισσότερο απομακρυσμένης παρακολούθησης, τα diagnostics, η ασφάλεια, η cloud εκτύπωση κ.α. έχουν γίνει οι πραγματικοί παράγοντες που βελτιώνουν τόσο τα κόστη όσο και την παραγωγικότητα».


Οι στρατηγικές επενδύσεις της HP σε αυτούς τους τομείς διαφοροποίησης έχουν καταστήσει την εταιρεία ικανή να δημιουργήσει ένα χαρτοφυλάκιο MFPs και εκτυπωτών που υποστηρίζονται από μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών και λύσεων.


Η IDC, παγκόσμια και ανεξάρτητη εταιρεία ερευνών στον τομέα του IT, αξιολόγησε μια σειρά από παρόχους υπηρεσιών Managed Print Services κι αναγνώρισε ότι η HP συνεχίζει να διατηρεί τα πρωτεία, καθώς απέσπασε υψηλές βαθμολογίες για τον στρατηγικό της σχεδιασμό αλλά και για τις δυνατότητες που προσφέρει.


Tο ήδη υπάρχον μοντέλο MPS της HP καθώς και η αγορά της Printelligent, πάροχο Managed Print Services, της έδωσαν τη δυνατότητα να επεκτείνει την εμβέλειά της αλλά και να προσφέρει σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις προϊόντα παγκοσμίου φήμης, υπηρεσίες και εξειδίκευση στη διαχείριση εκτυπώσεων, μέσα από επιλεγμένα κανάλια συνεργατών.


Οι υπηρεσίες MPS της HP είναι ευέλικτες με δυνατότητα να αναπτυχθούν περαιτέρω. Επίσης, βοηθούν τις επιχειρήσεις να μεγαλώσουν, να αυξήσουν την ασφάλεια και να ελαχιστοποιήσουν πιθανούς κινδύνους, να βελτιώσουν τις διαδικασίες ροής των εργασιών χρησιμοποιώντας τις cloud και web-connected τεχνολογίες εκτύπωσης της HP, να αποκομίσουν σημαντικά παραγωγικά και οικονομικά οφέλη, καθώς και να μειώσουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα. Με περισσότερους από 3.000 πελάτες παγκοσμίως, οι υπηρεσίες MPS της HP αποτελούν για τις επιχειρήσεις τον σίγουρο δρόμο που θα φέρει προστιθέμενη αξία.


Η πλατφόρμα Open Extensibility και το FutureSmart Firmware της HP ενίσχυσαν την ηγετική θέση της εταιρείας στον τομέα των MFPs και των εκτυπωτών, απλοποιώντας την ανάπτυξη λύσεων της HP και τρίτων μερών και επιτρέποντας παράλληλα στους πελάτες να αναβαθμίζουν, να διαχειρίζονται και να επεκτείνουν εύκολα και γρήγορα τις δυνατότητες των πολυμηχανημάτων και των εκτυπωτών τους με τις τελευταίες λύσεις και εφαρμογές.