Η Capcom γιορτάζει την επιστροφή του Street Fighter με τη δημιουργία μιας συλλεκτικής έκδοσης.

sf4-ps3-ce-pack
Με αφορμή την επερχόμενη κυκλοφορία του Street Fighter IV για τις κονσόλες Playstation 3 και Xbox 360, η Capcom αποφάσισε να προχωρήσει στην δημιουργία της απόλυτης Συλλεκτικής Έκδοσης για τους Ευρωπαίους φαν της σειράς.

Μαζί με το παιχνίδι, το σετ της Συλλεκτικής Έκδοσης, που θα είναι διαθέσιμο τόσο για το PS3 όσο και για το Xbox 360, θα περιλαμβάνει τα εξής περιεχόμενα, μέσα σε ένα εντυπωσιακό κουτί που θα απεικονίζει μία κλασική σκηνή του Street Fighter.

  • Δύο φιγούρες σε Περιορισμένη Έκδοση του κλασικού και πολυαγαπημένου χαρακτήρα Ryu και της νέας μαχήτριας Crimson Viper.
  • Ένα bonus disc που περιέχει μία ταινία anime μεγάλου μήκους σε Υψηλή Ευκρίνεια (HD), που δημιουργήθηκε ειδικά για την κυκλοφορία του Street Fighter IV, και μία επιλογή των καλύτερων τρέιλερ του παιχνιδιού.
  • ‘Ενας μίνι οδηγός στρατηγικής, υπό την μορφή ενός βιβλίου κόμικ που αποκαλύπτει τις ειδικές κινήσεις και το βιογραφικό τεσσάρων νέων χαρακτήρων της σειράς που κάνουν την εμφάνιση τους στο SFIV: Viper, Abel, El Fuerte και Rufus
  • Αποκλειστικό downloadable περιεχόμενο

Η συλλεκτική έκδοση του Street Fighter IV θα είναι διαθέσιμη στις 20 Φεβρουαρίου 2009 στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 85€