Η cosmoONE ανέλαβε την διοργάνωση ηλεκτρονικών δημοπρασιών για την πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων σε τακτά χρονικά διαστήματα.

cosmoone_logoΟι πρώτες τέσσερις ηλεκτρονικές δημοπρασίες που αφορούν 90 οχήματα θα διεξαχθούν την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012 και σε αυτές μπορούν να συμμετάσχουν οι ενδιαφερόμενοι έμποροι αυτοκινήτων από ολόκληρη την Ελλάδα, διεκδικώντας ένα ή περισσότερα από τα αυτοκίνητα που ειδικά επέλεξε η Hertz να διαθέσει από τον στόλο της.


Προκειμένου να συμμετάσχουν στις ηλεκτρονικές δημοπρασίες οι έμποροι θα πρέπει να συμπληρώσουν αίτηση χορήγησης κωδικού πρόσβασης στην υπηρεσία ηλεκτρονικών δημοπρασιών της cosmoONE.


Επισκεπτόμενοι τη σελίδα www.cosmo-one.gr/auctions/Hertz/Hertz.htm θα βρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία καθώς και την αναλυτική λίστα με τα 90 αυτοκίνητα που συμμετέχουν στη δημοπρασία, τα οποία θα είναι διαθέσιμα για φυσικό έλεγχο πριν από την έναρξη των δημοπρασιών.


Το συγκεκριμένο κανάλι πωλήσεων οχημάτων μέσω ηλεκτρονικών δημοπρασιών είναι ευρύτατα διαδεδομένο και ταχέως αναπτυσσόμενο στο εξωτερικό, ενώ στην Ελλάδα έχει καθιερωθεί από την cosmoONE που έχει διεξάγει περισσότερες από 7.000 εκποιήσεις από το 2005. Η σύμπραξη cosmoONE-Hertz στοχεύει στην περαιτέρω αξιοποίηση και ανάπτυξη του καναλιού σύμφωνα με επιλεγμένο πλάνο υλοποίησης «κυλιόμενων χρονικά» ηλεκτρονικών δημοπρασιών.