Η Dicota επεκτείνει την προϊοντική της γκάμα από θήκες για να υποστηρίξει την αυξανόμενη ποικιλία των φορητών συσκευών.

Sony Experia CasesΗ Dicota συνεργάζεται επίσημα με τους κορυφαίους κατασκευαστές φορητών συσκευών, οπότε και εξασφαλίζει ότι τα accessories της διαθέτουν μοναδικά χαρακτηριστικά, τα οποία υποστηρίζουν πλήρως και αναβαθμίζουν την λειτουργία των συσκευών. Επίσης η συνεργασία αυτή εξασφαλίζει ότι τα προϊόντα της Dicota μπορούν να βρίσκονται την κατάλληλη χρονική στιγμή στα ράφια των καταστημάτων, προκειμένου να συμπιπτεί η διαθεσιμότητά τους ταυτόχρονα με το launch των κινητών τηλεφώνων και γενικώτερα των φορητών συσκευών.


“Στην Dicota σχεδιάζουμε τσάντες και θήκες για φορητές συσκευές, με γνώμονα τον συνδυασμό του design και της λειτουργικότητας”, αναφέρει ο κ. Endre Kadas, Director Mobile Solutions. “Και γιαυτό υποστηρίζουμε τον αυξανόμενο αριθμό φορητών συκευών από κορυφαίους κατασκευαστές, όπως η Apple, RIM & Sony Ericsson, με κορυφαίας ποιότητας θήκες που αναβαθμίζουν την εμπειρία του χρήστη, όταν χρησιμοποιεί τις συσκευές αυτές.”


Η ποικιλία της προϊοντικής γκάμας της Dicota ανταποκρίνεται σε ένα μεγάλο εύρος απαιτήσεων του σύγχρονου mobile user, από τον business professional μέχρι τον technology enthusiast και όποιον άλλον ενδιάμεσα, χρησιμοποιεί την φορητή του συσκευή, «εν κινήσει».


“To portfolio της Dicota υποστηρίζεται από την βασική αξία της Εταιρείας μας, “Protect Your World” δημιουργώντας έτσι πρωτοποριακά, ανθεκτικά και ελκυστικά προϊόντα για να προστατεύσουν την ψηφιακή ζωή των πελταών μας” καταλήγει ο κ. Kadas.


Η προϊοντική γκάμα της Dicota περιλαμβάνει τσάντες για notebooks, backpacks, trolleys, sleeves για tablets και netbooks, θήκες και covers για smartphones σχεδιασμένα με την επίσημη έγκριση των κορυφαίων κατασκευαστών. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη WaveMotion, τον αποκλειστικό διανομέα της Dicota στην Ελλάδα, στο τηλ.: 210-9244505 ή να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες: www.wavemotion.gr και www.dicota.com .