Τέσσερις νέες compact φωτογραφικές μηχανές από τη Sony δίνουν στον καθένα την ευκαιρία να τραβήξει εξαιρετικές φωτογραφίες.

CyberShot 620 seriesΗ απλή φωτογράφιση, ‘point and shoot’, ποτέ πριν δεν μας είχε χαρίσει τόσο ικανοποιητικά αποτελέσματα – ή τόσο μεγάλη διασκέδαση. Τέσσερις νέες compact φωτογραφικές μηχανές από τη Sony δίνουν στον καθένα την ευκαιρία να τραβήξει εξαιρετικές φωτογραφίες. Οι Cyber-shot™ W630, W620, W610 και S5000, σας προσφέρουν υψηλής ποιότητας δημιουργικές δυνατότητες, και μάλιστα τόσο εύκολα – ακόμη και γι αυτούς που πιάνουν για πρώτη φορά στα χέρια τους ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.


Στις Cyber-shot™ W620, W610 και S5000, το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας SteadyShot, διασφαλίζει καθαρότερη εικόνα και λιγότερη θολότητα σε λήψεις με τη μηχανή στο χέρι. Το οπτικό SteadyShot στην W630 έχει πλέον βελτιωθεί και αντιμετωπίζει κάθε κούνημα της μηχανής πολύ πιο αποτελεσματικά, είτε τραβάτε HD βίντεο είτε φωτογραφίες – ακόμη και με ρυθμίσεις μεγάλου zoom.


Το νέο 360 Sweep Panorama υπάρχει σε όλα τα μοντέλα και καταγράφει πλήρεις απόψεις τοπίων, σκηνών της πόλης και άλλα. Απλά πατήστε το κουμπί του κλείστρου και σαρώστε σταθερά τη σκηνή με τη μηχανή: μια σειρά διαδοχικών εικόνων συρράπτονται αυτόματα και δημιουργούν εκπληκτικές πανοραμικές φωτογραφίες 360 μοιρών.


Δεν είστε σίγουροι τι να κάνετε για να πετύχει η επόμενη λήψη σας; Η λειτουργία Intelligent Auto (iAUTO) αναγνωρίζει μέχρι και 33 διαφορετικές καταστάσεις λήψης, από πορτρέτα μέχρι σκηνές στο ημίφως. Η Cyber-shot™ αυτόματα ρυθμίζει την έκθεση και άλλες παραμέτρους της μηχανής, για καθαρά, φυσικά αποτελέσματα χωρίς να αγχώνεστε.


Επιπλέον, οι Cyber-shot™ W630, W620 και S5000 διαθέτουν τέσσερις λειτουργίες Picture Effect για την εύκολη, ‘in-camera’ δημιουργία καλλιτεχνικών εικόνων. Βελτιώστε τις φωτογραφίες σας με τις λειτουργίες Pop Color, Toy Camera, Partial Color, και Soft High-key εφέ, χωρίς την ανάγκη υπολογιστή ή κάποιου λογισμικού επεξεργασίας εικόνας.


Η Cyber-shot™ S5000 αποτελεί το ιδανικό entry-level μοντέλο για να κάνετε τα πρώτα σας βήματα στον κόσμο της ψηφιακής απεικόνισης της Sony. Διαθέτει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τα μοντέλα της σειράς W, διασκεδαστικά και εύκολα στη χρήση. Η χρήση κοινών μπαταριών AA, τις οποίες μπορείτε να βρείτε οπουδήποτε, είναι μια πρακτική επιλογή για τους αρχάριους φωτογράφους. Στην ελληνική αγορά, η Cyber-shot ™ S5000 θα διατίθεται σε limited edition συσκευασία που θα περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται ο φωτογράφος: φορτιστή με 2 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες Cycle Energy της Sony, κάρτα μνήμης Sony SD 2GB και αυθεντική θήκη μεταφοράς.


Και οι τέσσερις καινούργιες φωτογραφικές μηχανές έρχονται με προεγκατεστημένο το λογισμικό PlayMemories Home. Απλά συνδέστε την Cyber-shot™ στον υπολογιστή σας για εύκολη επισκόπηση, επεξεργασία, εκτύπωση, αποστολή με e-mail, μεταφόρτωση, εγγραφή σε δίσκο των αρχείων σας και πολλά ακόμη.


Στη γκάμα των συμβατών αξεσουάρ για τις Cyber-shot™, περιλαμβάνονται τώρα νέες πρακτικές θήκες μεταφοράς, οι οποίες προσφέρουν προστασία με στιλ.


Οι νέες, ψηφιακές compact φωτογραφικές μηχανές Cyber-shot™ W630, W620, W610 και S5000 από τη Sony, θα είναι διαθέσιμες στην αγορά από τον Φεβρουάριο του 2012.