Ανακαλύψτε εικόνα 4 φορές καλύτερη από την εικόνα full HD, απολαύστε ταινίες και μουσική από όλο τον κόσμο με ποιότητα ήχου από άλλη εποχή.

Sony BDP-S79Με τα νέα Blu-ray players της Sony, η ποιότητα της εικόνας είναι πιο ευκρινής και καθαρή από ποτέ, είτε βλέπετε μια ταινία από Blu-ray Disc™ ή από DVD ή από το διαδίκτυο μέσω κάποιας υπηρεσίας όπως η «catch-up TV» (υπηρεσία ετεροχρονισμένης προβολής τηλεοπτικών εκπομπών). Ακόμα και τα βίντεο από το YouTube™ εμφανίζονται βελτιωμένα, πολύ κοντά στην ποιότητα εικόνας HD.


Και για τους πραγματικά φανατικούς της ποιοτικής εικόνας, το Blu-ray Disc™ player BDP-S790, έχει τη δυνατότητα αναβάθμισης (upscaling) των ταινιών σε ανάλυση Digital Cinema 4K. Αυτό το νέο φορμά, η επόμενη γενιά του HD, προσφέρει 4 φορές μεγαλύτερη ανάλυση από το σημερινό Full HD.


Νέα πρότυπα στον ήχο
Τα νέα συστήματα Home Cinema της Sony διαθέτουν, ακόμη πιο στρωτό, καθαρό ήχο – είτε παρακολουθείτε την τελευταία επιτυχία του Χόλυγουντ σε 3D, είτε το αγαπημένο σας δραματικό έργο στην τηλεόραση.


Υπάρχει μια επιλογή στο μενού, η οποία μπορεί να διατηρεί σταθερά ισορροπημένη την στάθμη του ήχου ώστε η ακουστική εμπειρία να είναι ξεκούραστη και άνετη. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της αυτόματης ρύθμισης των απότομων διακυμάνσεων της στάθμης του ήχου συμπεριλαμβανομένων και των θορυβωδών διαφημίσεων. Και με το να εστιάζεται ο ήχος στην ηχητική στάθμη του διαλόγου παρά στις εκρήξεις ή σε άλλα ηχητικά εφέ, εσείς μπορείτε να παρακολουθείτε με ευκολία κάθε σημαντικό σημείο της υπόθεσης.


Άλλο ένα σημαντικό χαρακτηριστικό είναι το βελτιωμένο σύστημα αυτόματης βαθμονόμησης (auto calibration), το οποίο σας επιτρέπει να απολαμβάνετε το ιδανικό ηχητικό πεδίο, ανεξάρτητα από το σημείο τοποθέτησης των ηχείων. Με τη δυνατότητα ασύρματης λειτουργίας των πίσω ηχείων σε πολλά από τα μοντέλα, η βέλτιστη τοποθέτηση του συστήματος για να έχετε τον καλύτερο ήχο, επιτυγχάνεται με ευκολία, χωρίς πολλά καλώδια.


Επιπλέον, όλα τα νέα συστήματα Home Cinema N-Series, είναι εφοδιασμένα με επαναστατικά ηχεία Magnetic Fluid. Αυτά, όχι μόνο παράγουν πραγματικά αψεγάδιαστο ήχο, απαλλαγμένο από κάθε ίχνος παραμόρφωσης, αλλά είναι και ενεργειακά αποδοτικά και διαθέτουν μια πιο compact σχεδίαση από τα συμβατικά ηχεία.


Ακόμη περισσότερες επιλογές
Με το ενσωματωμένο σύστημα Wi-Fi στα περισσότερα μοντέλα των Blu-ray Disc™ Players και των συστημάτων Home Cinema, μπορείτε με μεγάλη ευκολία να αποκτήσετε πρόσβαση, να απολαύσετε και να μοιραστείτε έναν ολοένα και επεκτεινόμενο κόσμο online ψυχαγωγίας στην δική σας LED τηλεόραση το 2012.


Όλα ξεκινούν με την πλατφόρμα Sony Entertainment Network, η οποία περιλαμβάνει μια τεράστια ποικιλία από, σπορ, υπηρεσίες catch-up TV (ετεροχρονισμένης προβολής τηλεοπτικών εκπομπών) και online βίντεο από υπηρεσίες όπως το YouTube™.


Ενώ βλέπετε κάποιο έργο ή ακούτε μουσική, βρείτε το όνομα του τραγουδιού που παίζει, ή λεπτομερείς πληροφορίες για την ταινία που παρακολουθείτε, με το πάτημα ενός κουμπιού. Και αν επιθυμείτε να απολαύσετε τη μουσική και τις φωτογραφίες που έχετε αποθηκευμένα στο Smartphone ή στο tablet σας, δεν υπάρχει πρόβλημα: απλά χρησιμοποιήστε τη νέα λειτουργία ‘throw’ για να τα μεταφέρετε στο δικό σας Blu-ray Disc™ Player ή στο σύστημα Home Cinema, γρήγορα και εύκολα.


Το ίδιο συμβαίνει και για τις ταινίες, τις φωτογραφίες και τη μουσική στον υπολογιστή σας: απλά αποκτήστε πρόσβαση μέσω του οικιακού σας δικτύου και απολαύστε τα στη μεγάλη οθόνη. Για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δικό σας Smartphone σαν τηλεχειριστήριο του συστήματος ψυχαγωγίας σας. Χρησιμοποιήστε το για τις ρυθμίσεις ή σαν πληκτρολόγιο όταν το χρειαστείτε στο διαδίκτυο.


Όλα συμβάλλουν ώστε η ψυχαγωγία σας να είναι άνετη, να διαθέτει ποικιλία και να σας βυθίζει όσο περισσότερο γίνεται σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία.


Ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο στην οικιακή ψυχαγωγία
«Ο τρόπος που απολαμβάνουμε τη ψυχαγωγία μας έχει σαφώς αλλάξει, και αυτό αντικατοπτρίζεται στα νέα μας Blu-ray Disc™ Players και τα συστήματα Home Cinema του 2012», δηλώνει ο Joss Kaldenberg, Business Manager, Audio & Video Marketing Europe. «Δεν πρόκειται πια μόνο για την πολύτιμη συλλογή σας με τα DVD και τα Blu-ray Disc™, διότι πλέον ο κόσμος επιθυμεί να απολαμβάνει και online περιεχόμενο. Και απαιτεί καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου από αυτήν που του προσφέρει ο υπολογιστής του».


«Με τα τελευταία μας μοντέλα, βλέποντας ένα βίντεο-κλιπ του YouTube™ στη μεγάλη οθόνη, παρακολουθώντας κάποια επεισόδια από τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές που χάσατε ή ακούγοντας μουσική, θα απολαύσετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο με μεγαλύτερη ευκολία και σε πολύ καλύτερη ποιότητα από ποτέ.»