Το νερό είναι ο νούμερο ένα εχθρός για κάθε ηλεκτρονική συσκευή, και βέβαια το ίδιο ισχύει για τα αγαπημένα μας πολύτιμα smartphones.

liquipelΑν και στην αγορά υπάρχουν μερικές συσκευές που είναι αδιάβροχες, η αλήθεια είναι πως -παραδόξως- κανένα high end smartphone δεν έρχεται με προστασία από την υγρασία και η μοναδική λύση ήταν να χρησιμοποιήσουμε κάποια θήκη η οποία μπορεί να προστάτευε μεν τη συσκευή, αλλά δημιουργούσε πολλά άλλα προβλήματα σε λειτουργίες όπως το Wi-Fi, ενώ μετά από λίγο καιρό έκανε και η φθορά την εμφάνισή της.


Η Liquipel έκανε την επανάσταση προσφέροντας αδιάβροχη προστασία σε μοριακό επίπεδο, δηλαδή χωρίς να φαίνεται το παραμικρό δια γυμνού οφθαλμού. Η διαδικασία είναι αρκετά απλή: Η εταιρεία παίρνει το κινητό μας, το βάζει σε έναν θάλαμο όπου δεν υπάρχει αέρας και μετά μέσω ατμοποίησης το «ψεκάζει» με ένα υλικό το οποίο κολλάει μοριακά στις επαφές προστατεύοντάς τες μόνιμα από το νερό. Βέβαια οι πιο «ψαγμένοι» θα πουν ότι υπάρχουν και άλλες εταιρείες στην CES που έδειξαν κάτι αντίστοιχο όπως η HzO. Με μία σημαντική διαφορά όμως. Το «προϊόν» της Liquipel είναι διαθέσιμο τώρα! Και μάλιστα η όλη διαδικασία κοστίζει μόλις 60 δολάρια. Ήδη υποστηρίζονται πολλές Android συσκευές και η λίστα καθημερινά μεγαλώνει. Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο και είναι σίγουρο πως θα εντυπωσιαστείτε και εσείς.