Η Toshiba Europe GmbH ανακοίνωσε ότι οι νέες σειρές smart TV του 2012 θα έχουν ενσωματωμένο το MediaGuide της Rovi σαν standard.

toshiba_logoΣε σχέση με τους παραδοσιακούς οδηγούς, η εφαρμογή προσφέρει πολλαπλές επιλογές αναζήτησης και μεγάλη ποικιλία εξτρά περιεχομένου. Το MediaGuide παρέχει ενδελεχή πληροφόρηση αναφορικά με ηθοποιούς, τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες καθώς επίσης και εικόνες ή links σε περισσότερες από 2.5 εκατομμύρια περιγραφές τηλεοπτικών προγραμμάτων, 120,000 προφίλ διασημοτήτων, και επιλογές αναζήτησης για τηλεοπτικά προγράμματα από το 1960.


Μεγάλη ποικιλία επιλογών που δημιουργούν μια πρωτόγνωρη τηλεοπτική εμπειρία
Οι χρήστες θα μπορούν να ενεργοποιήσουν το MediaGuide πιέζοντας το πλήκτρο “GUIDE” στο τηλεχειριστήριο της Toshiba Smart TV ή μέσω του Toshiba Places. Εκτός από τις λεπτομερείς λίστες προγραμμάτων η εφαρμογή παρέχει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για εκπομπές και ταινίες. Για παράδειγμα, αν ο θεατής θέλει να ξέρει σε ποιες άλλες ταινίες έχει παίξει ένας ηθοποιός το MediaGuide έχει την απάντηση. Επιπλέον τον ενημερώνει αν κάποια από αυτές τις ταινίες θα προβληθεί από τα διαθέσιμα κανάλια μέσα στις επόμενες 8 μέρες. Επιπλέον, το MediaGuide προτείνει αυτά που μπορεί να ενδιαφέρουν το θεατή βάσει κριτικών , προσωπικών προτιμήσεων, keywords, κατηγοριών και άλλων προτιμήσεων.