Απολαύστε υψηλής ποιότητας βίντεο και φωτογραφίες από ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες σε μια πληθώρα άλλων συσκευών.

playmemoriesΗ Sony ανακοινώνει την κυκλοφορία του PlayMemories series, ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο. Αυτή η σουίτα υπηρεσιών και εφαρμογών θα επιτρέψει στους καταναλωτές να απολαύσουν τα βίντεο και τις φωτογραφίες τους σε συσκευές όπως τηλεοράσεις LCD, υπολογιστές, tablets, και smartphones.


Με το PlayMemories μπορείτε να δείτε, να επεξεργαστείτε και να μοιραστείτε βίντεο και φωτογραφίες με μεγάλη ευκολία, όποτε το θελήσετε, οπουδήποτε το θελήσετε και στη συσκευή της επιλογής σας.


Η Sony έχει ήδη δεσμευτεί να προσφέρει μια σειρά προϊόντων και υπηρεσιών για την καταγραφή των καθημερινών σας στιγμών, αλλά και την καταγραφή επαγγελματικής ποιότητας βίντεο και φωτογραφιών. Με τη σουίτα PlayMemories παίρνει σάρκα και οστά το concept ‘Play more, all your memories’ και οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις ‘after-shooting’ εμπειρίες τους στην ψηφιακή απεικόνιση.


Η σουίτα PlayMemories series περιλαμβάνει τα εξής τέσσερα στοιχεία:


• PlayMemories Online – Μια υπηρεσία βασισμένη στο υπολογιστικό νέφος (cloud-based) για την εύκολη διαχείριση και μοίρασμα βίντεο και φωτογραφιών.
• PlayMemories Home – Μια εφαρμογή για την οργάνωση και την επεξεργασία βίντεο και φωτογραφιών στον προσωπικό σας υπολογιστή.
• PlayMemories Studio – Μια εφαρμογή για την οργάνωση, την επεξεργασία και την επισκόπηση βίντεο και φωτογραφιών στο PLAYSTATION®3 (PS3®).
• PlayMemories Mobile – Μια εφαρμογή Android/iOS για τη μεταφορά βίντεο και φωτογραφιών σε συσκευές smartphone ή tablet από συμβατές κάμερες που διαθέτουν Wi-Fi, όπως η Bloggie Live που ήδη κυκλοφορεί στις ΗΠΑ.


PlayMemories Online – Διαθέσιμη ΔΩΡΕΑΝ από την άνοιξη του 2012 (μόνο σε Η.Β., Γαλλία, Γερμανία)
Αυτή η υπηρεσία που βασίζεται στο υπολογιστικό νέφος, υποστηρίζεται από τη Sony και επιτρέπει την εύκολη μεταφόρτωση βίντεο και φωτογραφιών που τραβήξατε με ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές ή βιντεοκάμερες, για να τα απολαμβάνετε οποιαδήποτε ώρα, οπουδήποτε, σε συσκευές όπως οι συμβατές BRAVIA, προσωπικοί υπολογιστές, tablets και smartphones. Απλά εγγραφείτε μέσω του λογαριασμού που ήδη έχετε στην πλατφόρμα Sony Entertainment Network και απολαύστε υπηρεσίες video και audio streaming.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site:
http://playmemoriesonline.com


PlayMemories Home – Διατίθεται μαζί με προϊόντα ψηφιακής απεικόνισης της Sony από τον Ιανουάριο του 2012
Αυτή η εφαρμογή λογισμικού για PC συνοδεύει φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες της Sony, και επιτρέπει στον χρήστη να μεταφέρει, να οργανώσει, να δει, να επεξεργαστεί και να μοιραστεί τα βίντεο και τις φωτογραφίες του.


Οργάνωση & Επισκόπηση: Το φιλικό περιβάλλον χρήστη (interface) καθιστά παιχνιδάκι τη μεταφόρτωση εικόνων από οποιοδήποτε υπολογιστή απ’ ευθείας στο υπολογιστικό νέφος. Οι λειτουργίες «Calendar View» και «Map View» απλοποιούν την οργάνωση των βίντεο και των φωτογραφιών βάσει της ημερομηνίας ή της τοποθεσίας.
Επεξεργασία: Οι 2D και 3D εικόνες μπορούν εύκολα να επεξεργαστούν και να αντιγραφούν σε ένα δίσκο Blu-ray.
Μοίρασμα: Απολαύστε την ευκολία της διασκεδαστικής, εύκολης μεταφόρτωσης στο PlayMemories Online και σε άλλους δημοφιλείς ιστότοπους φιλοξενίας περιεχομένου, όπως το Facebook® και το YouTube™.


PlayMemories Studio – Διαθέσιμο από την άνοιξη του 2012 αποκλειστικά στο PlayStation® Store (εφαρμογή επί πληρωμή)
Χάρη στην τεράστια ισχύ επεξεργασίας του PS3®, μπορείτε να κάνετε zoom και scrolling σε βίντεο και μεγάλα αρχεία φωτογραφιών με χαρακτηριστική άνεση. Διασκεδάστε κάνοντας επεξεργασία σε περιεχόμενο HD βίντεο απ’ ευθείας στην τηλεόρασή σας: διαχειριστείτε τις εικόνες και τα βίντεο κλιπ με το ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCK®3 με την ίδια ευκολία με την οποία παίζετε και ένα παιχνίδι. Μπορείτε, επίσης, να χειριστείτε την εφαρμογή εξ αποστάσεως, με το PlayStation® Vita ή το PSP® (PlayStation Portable), μέσω του Remote Play. Στο διαδικτυακό κατάστημα του PlayStation® Store θα βρείτε επίσης μια δοκιμαστική έκδοση περιορισμένου χρόνου για να κατεβάσετε.


Οργάνωση & Επισκόπηση: Δείτε όλες τις φωτογραφίες σας που έχετε αποθηκευμένες στο PS3®, σε φωτογραφικές μηχανές, σε εξωτερικούς σκληρούς δίσκους και συνδεδεμένα USB μέσα αποθήκευσης. Είναι επίσης πολύ εύκολο να βρείτε και να ταξινομήσετε τις εικόνες σας βάσει της ημερομηνίας ή της τοποθεσίας.
Επεξεργασία: Εύκολα προσθέστε ηχητικά ή/και οπτικά εφέ όπως αργή κίνηση. Το να προσθέσετε λεζάντες ή άλλο κείμενο στο βίντεό σας είναι τόσο εύκολο και διασκεδαστικό, όσο το να παίζετε ένα βιντεοπαιχνίδι. Μοίρασμα: Η μεταφόρτωση στο Facebook®, στο PlayMemories Online και σε άλλες υπηρεσίες είναι γρήγορη και εύκολη.


PlayMemories Mobile
Το PlayMemories Mobile είναι μια εφαρμογή για συσκευές με λειτουργικό Android™ ή iOS και είναι διαθέσιμη για δωρεάν κατέβασμα από το Android Market και το App Store(SM) από τις αρχές Ιανουαρίου 2012. Επιτρέπει την καταγραφή εικόνων από συμβατές συσκευές που διαθέτουν Wi-Fi –όπως η Bloggie Live που ήδη κυκλοφορεί στις ΗΠΑ–, και τη μεταφορά τους σε smartphone ή συσκευές tablet. Οι εικόνες μπορούν επίσης να μεταφορτωθούν στο Facebook®, στο Youtube™ και στο PlayMemories Online.