Σε πολύ ζεστό ανακοινώθηκε, επίσημα, η συνεργασία της Sony Ericsson με την εταιρεία TeleUnicom ως αποκλειστικό αντιπρόσωπο της και στην Κύπρο.

TeleunicomΤη συνέντευξη τύπου άνοιξε ο κος Β. Παπαδόπουλός Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας TeleUnicom οποίος δήλωσε: «Θα ήθελα να εκφράσω την χαρά μου, που θα δραστηριοποιηθούμε και στην Κυπριακή αγορά, την οποία θεωρούμε σημαντικότατα και σφόδρα εξελίξιμη. Ακόμη θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κο Α. Πετρίδη για τη συμβολή του στη διάδοση και εγκαθίδρυση του brand name Sony Ericsson τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο και να δεσμευθώ, ότι θα συνεχίσουμε το έργο του, ώστε η εταιρεία να αποκτήσει τη θέση που δικαιωματικά της ανήκει στην Κυπριακή αγορά».


Ακολούθησε ο κος Αθ. Μπακόπουλος Πρόεδρος της εταιρείας TeleUnicom, ο οποίος δήλωσε με την σειρά του: «Είναι γεγονός ότι διανύουμε μια περίοδο όπου οι διεθνείς οικονομικές συγκυρίες είναι δύσκολες. Είναι δεδομένο ότι επενδυτές επιχειρηματίες θα θεωρήσουν σε σχέση με τα σημερινά δεδομένα μη κατάλληλη στιγμή για επενδύσεις και μάλιστα στην ανάπτυξη ενός δικτύου προωθήσεων πωλήσεων, με δεδομένη τη μείωση της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών ή της αλλαγής των καταναλωτικών τους συνηθειών. Παρόλα αυτά εμείς πιστεύουμε ότι ακριβώς σε αυτές τις συνθήκες πρέπει οι επιχειρήσεις να δείχνουν τόλμη και δημιουργικότητα αλλά και σύνεση και σωστή οργάνωση. Βέβαιο είναι, ότι για να επιτύχουμε πρέπει από τη μεριά μας να καταβληθούν προσπάθειες και θα καταβληθούν, για να σας προσφέρουμε άρτιες υπηρεσίες, που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προϊόντα της Sony Ericsson στο τελικό καταναλωτή. Ελπίζω και πιστεύω στην υποστήριξή σας για να επιτυγχάνουμε τον κοινό μας στόχο».


Στη εκδήλωση παρευρέθηκαν στελέχη και από τον πολιτικό χώρο της χώρας όπως ο κος Κίκης Καζαμίας Υπουργός Οικονομικών, ο οποίος δήλωσε: «Βρίσκομαι ανάμεσα σε φίλους». Στη συνέχεια συγχάρηκε την εταιρεία για την πρωτοβουλία της, η οποία έχει επεκτείνει τις εργασίες της μέσω της TeleUnicom (CYPRUS) LTD, στην Κυπριακή αγορά με σκοπό να συμβάλει στην ανάπτυξη της Κυπριακής οικονομίας προωθώντας τα ίδια προϊόντα και την εργοδότηση προσωπικού στην Κύπρο για ανάπτυξη των εργασιών της.