Με την συγκεκριμένη συσκευή μπορείτε να μετατφέρετε το σήμα μέσω καλωδίου UTP από την έξοδο HDMI της παιχνιδομηχανής ή του DVD Player σας, σε οποιαδήποτε τηλεόραση στο σπίτι.

DitaLinxΤο HDMI και η υιοθέτησή του από όλες πλέον τις συσκευές εικόνας και ήχου, εκτός από τα προφανή ψηφιακά πλεονεκτήματα που προσφέρει, έχει έναν περιορισμό. Το σήμα για να φτάσει σε αποστάσεις μεγαλύτερες των 15 μέτρων χρειάζεται ενίσχυση. H Liberty με το προϊόν DitaLinx σας δίνει τη δυνατότητα να περάσετε σήμα υψηλής ανάλυσης 1080p χρησιμοποιώντας δύο καλώδια UTP τα οποία είναι πολύ πιο εύκαμπτα και περνάνε πολύ πιο εύκολα σε υπάρχουσες σωληνώσεις σε σχέση με ένα καλώδιο HDMI. Το DL-HDCAT της Liberty είναι η λύση που απελευθερώνει το σήμα από τα προβλήματα του παρελθόντος. Με τη λύση που προτείνεται από τη Liberty, έχετε τη δυνατότητα να στείλετε ήχο και εικόνα 1080p έως και 50 μέτρα.

Στην τιμή περιλαμβάνονται δύο μονάδες μετατροπής σήματος (HDMI σε UTP και UTP σε HDMI) και τροφοδοτικό. Λιανική τιμή μετρητοίς με ΦΠΑ 399€.

Adamco AE, Κων/λεως 432, 13671 Αχαρνές, τηλ.: 210 6444512, fax: 210 6442444, email: info@adamco.gr, web: http://www.adamco.gr