Στην ετήσια διάσκεψη πληροφορικής και επικοινωνιών ‘Cisco Live’, η APC by Schneider Electric, παρουσίασε πολλές νέες λύσεις για data center.

APC_by_Schneider_Electric_CMYK_Large_0Όλες αυτές οι λύσεις, στις οποίες συγκαταλέγονται το κιτ αεραγωγών NetShelter® SX Side Airflow Solution Duct για το δικτυακό μεταγωγέα Cisco Nexus® 7018 για data center, οι Οδηγοί Σχεδίασης και Διευθέτησης και η ενσωμάτωση των λύσεων της APC στην πλατφόρμα Netformx DesignXpert έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να αυξήσουν την αποδοτικότητα της πρακτικής εφαρμογής και τοποθέτησης των λύσεων της Cisco. Οι λύσεις της APC για data center επιτρέπουν στους μεταπωλητές ειδών πληροφορικής να παρέχουν στους πελάτες τους πληρέστερες λύσεις για data center, με αυξημένη αποδοτικότητα και μειωμένο χρόνο πρακτικής εφαρμογής και τοποθέτησης.


«Οι συνεργάτες μας στην κοινότητα των μεταπωλητών ειδών πληροφορικής είναι επιφορτισμένοι με το έργο να διαθέτουν στους πελάτες τους λύσεις που μπορούν να σχεδιαστούν και να τεθούν σε εφαρμογή πολύ γρήγορα», είπε ο Marc Sherman, Αντιπρόεδρος του Τομέα Μάρκετινγκ και Πωλήσεων (Marketing & Sales Enablement) της Schneider Electric στη Βόρεια Αμερική. «Η APC συνεχώς αναζητά τρόπους για να βοηθά τους συνεργάτες της, ώστε να παρέχουν αξιόπιστες λύσεις, προκειμένου να ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών τους και αυτά τα τρία προϊόντα υποστηρίζουν την υλοποίηση των λύσεων της Cisco στο περιβάλλον των data center. Σε τελική ανάλυση, οι μεταπωλητές ειδών πληροφορικής θα είναι σε θέση να διαθέτουν στους πελάτες τους μια πιο πλήρη, αυτόνομη λύση, χωρίς να χρειαστεί σχεδόν καθόλου επιπλέον χρόνος ή κόπος».


Επίσης, στη διάσκεψη ‘Cisco Live’ ανακοινώθηκαν οι εξής λύσεις για data center:


Κιτ αεραγωγών APC NetShelter SX Side Airflow Solution Kit για το δικτυακό μεταγωγέα Cisco Nexus 7018 για data center
Το κιτ αεραγωγών NetShelter SX Networking Enclosure και Side Airflow Solution Kit της APC έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίξει τον δικτυακό μεταγωγέα υψηλής ταχύτητας και υψηλής διαμεταγωγής δεδομένων Cisco Nexus 7018. Το συγκεκριμένο μοντέλο ανήκει στην επόμενη γενιά δικτυακών μεταγωγέων της Cisco για μεσαία και μεγάλα data center και είναι κατασκευασμένο, ώστε να υποστηρίζει φορτία υψηλής πυκνότητας. Το κιτ αεραγωγών που προτείνει η APC για τη διαχείριση της ροής αέρα παρέχει την απομόνωση των θερμών και των κρύων διόδων, η οποία απαιτείται από τον μεταγωγέα και εντούτοις συνεχίζει να διατηρεί τη δοκιμασμένη σχεδίαση NetShelter SX όταν προσαρτάται σε ένα περίβλημα. Η απομόνωση δημιουργείται με τη βοήθεια πλευρικών αγωγών ροής αέρα που επιτρέπουν στον μεταγωγέα να αναρροφά μόνο από την κρύα δίοδο, εξασφαλίζοντας έτσι ότι στην εισαγωγή αέρα του μεταγωγέα προσάγεται μόνο κρύος αέρας. Σήμερα, τα data centers με δικτυακές εγκαταστάσεις υψηλής πυκνότητας μπορούν να απευθύνονται στην APC, για να βρουν προβλήματα και αεραγωγούς που χρειάζονται για να εξυπηρετήσουν τον μεταγωγέα της Cisco με μια λύση, η οποία είναι επικυρωμένη από την ίδια τη Cisco για την υποστήριξη των Nexus 7018 και 7010.


Οδηγοί Σχεδίασης και Διευθέτησης από την APC
Η APC έχει καταρτίσει τρεις Οδηγούς Σχεδίασης και Διευθέτησης για να βοηθήσει τους συνεργάτες της Cisco να ρυθμίσουν τις απαιτήσεις ισχύος, να επιλέξουν τα κατάλληλα rack (ικριώματα), να αντιμετωπίσουν ζητήματα σχετικά με τη ροή αέρα και να προτείνουν λύσεις διαχείρισης καλωδίων για την πλατφόρμα διακομιστών Cisco Unified Computing System (UCS), τους μεταγωγείς των σειρών Cisco Catalyst Series και Multilayer Director Switches και τους μεταγωγείς της σειράς Cisco Nexus Platform 7000. Κάθε Οδηγός Σχεδίασης και Διευθέτησης υποδεικνύει στους συνεργάτες και τους τελικούς χρήστες ποιες λύσεις ισχύος και rack της APC είναι κατάλληλες για να υποστηρίξουν κάθε προϊόν της Cisco. Με τους Οδηγούς αυτούς, οι μεταπωλητές ειδών πληροφορικής μπορούν να είναι ήσυχοι ότι υποστηρίζουν τα προϊόντα Cisco με τις πιο κατάλληλες λύσεις παροχής ισχύος και rack, διασφαλίζοντας τελικά και ότι παρέχουν στους πελάτες τους την καλύτερη και πληρέστερη λύση.


Η APC βελτιώνει την ενσωμάτωση των λύσεών της στο Netformx Design Expert
Η ενσωμάτωση των λύσεων της APC στη «ναυαρχίδα» των προϊόντων της Netformx, το DesignXpert, δίνει βελτιωμένες δυνατότητες στους μεταπωλητές ειδών πληροφορικής. Τα σχέδια που δημιουργούνται με το DesignXpert και περιέχουν λύσεις της Cisco μέχρι τα 20Kw απολαμβάνουν πλέον και τη διευκόλυνση της αυτόματης δημιουργίας λίστας υλικών (ΒοΜ) με τα απαιτούμενα προϊόντα και τις απαραίτητες υπηρεσίες από την APC. Αυτή η λειτουργία μειώνει σημαντικά τον χρόνο, σχεδιασμού αφού οι μεταπωλητές δεν χρειάζεται πλέον να αναλώνουν πολύτιμες ώρες σχεδιάζοντας το κομμάτι ισχύος και ψύξης του δικτυακού εξοπλισμού ή του μικρού/μεσαίου data center τους.


Με αυτή την ενισχυμένη λειτουργία, οι μεταπωλητές ειδών πληροφορικής έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάζουν στους πελάτες τους πιο αξιόπιστα και ευέλικτα σχέδια υλικοτεχνικής υποδομής, ενώ ταυτόχρονα συντομεύουν τον κύκλο πωλήσεων, αυξάνουν τα έσοδα από πωλήσεις και το περιθώριο κέρδους και παρέχουν πιο πλήρεις και αξιόπιστες λύσεις.


«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με την APC προσφέροντας έναν αυτόματο τρόπο επιτάχυνσης της διαδικασίας από τον προσδιορισμό των απαιτήσεων μέχρι την τελική παραγγελία και επιτρέποντας στους μεταπωλητές να προτείνουν τις βέλτιστες λύσεις APC κατά τη δημιουργία των σχεδίων», είπε ο Ittai Bareket, Διευθύνων Σύμβουλος της Netformx. «Η διασφάλιση ότι ως αναπόσπαστο τμήμα του σχεδίου του δικτύου παρέχεται μια πλήρης και έγκυρη λύση για την παροχή ισχύος και τη ψύξη ενισχύει άμεσα την ικανοποίηση των πελατών και τη δυνατότητα ταχύτερης οριστικοποίησης των επαγγελματικών συμφωνιών».


Η APC έχει ένα αξιόπιστο Πρόγραμμα Συνεργατών για μεταπωλητές ειδών πληροφορικής. Στο πρόγραμμα προβλέπονται διαφοροποιημένα επίπεδα, τα οποία αντικατοπτρίζουν τις βασικές ικανότητες και τους τομείς εξειδίκευσης κάθε συνεργάτη. Η δομή του Προγράμματος Συνεργατών της APC εξασφαλίζει ότι οι συνεργάτες θα αποκομίσουν οφέλη μέσα από τη διεξοδική εκπαίδευση, τους ηλεκτρονικούς πόρους και τις πρωτοβουλίες συνεργατικής εμπορίας (co-marketing) που έχουν σχεδιαστεί ώστε να διευκολύνουν την πώληση των λύσεων.