Το Γυμνάσιο Λαγονησίου, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων επέλεξε τη CPI για την εγκατάσταση διαδραστικών συστημάτων εκπαίδευσης.

benq_rel1_3dlogop_rgb_mdΟ Σύλλογος Γονέων, σε πείσμα του γενικού κλίματος που επικρατεί και με στόχο να προσφέρει στους μαθητές του Γυμνασίου ένα περιβάλλον σύγχρονης εκπαίδευσης, προχώρησε με δικούς του πόρους και την συνδρομή των γονέων και εξόπλισε τις τάξεις του Γυμνασίου με σύγχρονα διαδραστικά συστήματα. Το τεχνικό τμήμα της CPI ανέλαβε με επιτυχία την τοποθέτηση του διαδραστικού πίνακα ClassBoard TB480 σε συνδυασμό με βιντεοπροβολέα BENQ MS-500 καθώς και την πλήρη εκπαίδευση των καθηγητών, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιήσουν πλήρως την νέα τεχνολογία προς όφελος των μαθητών. O πίνακας ClassBoard TB480 που ο σύλλογος επέλεξε, διακρίνεται για την μεγάλη αντοχή του, την ακρίβεια γραφής καθώς και την άνεση χειρισμού.


«Η συνεργασία με τη CPI υπήρξε εξαιρετική. Οι τεχνικοί της συνέβαλλαν ουσιαστικά στην εκπαίδευση των διδασκόντων και μετά από 2 μήνες αξιοποίησης, είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την επιλογή μας και την στήριξη της CPI στην συλλογική προσπάθεια που κατέβαλλαν οι γονείς του σχολείου μας» δήλωσε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Ευάγγελος Κουκούλης.