Η TomTom παρουσιάζει μια πρώτη εικόνα της τελευταίας ενημέρωσης της εφαρμογής της για το iPhone/iPad στη CES 2012.

iTomTom_iPhoneiPad_app_1.10v_FacebookΗ καινούργια έκδοση ενοποιεί την πλοήγηση της TomTom με το Facebook και το Twitter επιτρέποντας στους χρήστες να πλοηγούνται πιο εύκολα στα προφίλ των φίλων τους, στις τοποθεσίες και τις εκδηλώσεις τους. Οι υφιστάμενοι πελάτες της εφαρμογής θα μπορούν να αποκτήσουν τα νέα χαρακτηριστικά δωρεάν.


Η εφαρμογή της TomTom για το iPhone και iPad θα είναι η πρώτη που θα χρησιμοποιεί τα κοινωνικά δίκτυα ως πηγή για αναλυτική πλοήγηση. Μπορεί αυτόματα να σχεδιάσει διαδρομές αντλώντας πληροφορίες από εκδηλώσεις, τοποθεσίες και προφίλ φίλων στο Facebook. Οι οδηγοί επίσης μπορούν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να μοιραστούν τον προορισμό τους και την ώρα αφιξής τους στο Twitter, το Facebook αλλά και μέσω email και μηνύματος SMS.


«Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, η μεγάλη πλειοψηφία των χρηστών iPhone χρησιμοποιούν το Facebook στο κινητό τους,» αναφέρει η Corinne Vigreux, Managing Director Consumer της TomTom. «Ενσωματώνοντας χαρακτηριστικά του Facebook στην εφαρμογή της TomTom διευκολύνουμε ακόμα περισσότερο την πλοήγηση σε τοποθεσίες, εκδηλώσεις και την επαφή με φίλους.»


Η καινούργια έκδοση της εφαρμογής της TomTom θα είναι διαθέσιμη το πρώτο τρίμηνο του 2012.