Η διαχείριση εκτυπώσεων είχε την τιμητική της στην avant premiere του νέου έργου του Λάκη Λαζόπουλου «Ο βιοπαλαιστής στη στέγη».

lexmarkΗ Infolex, επίσημος αντιπρόσωπος της Lexmark στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα διοργάνωσε την παρουσίαση Managed Print Services στο «ΘΕΑΤΡΟΝ», στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» ανοίγοντας την αυλαία για την avant premiere του νέου έργου του Λάκη Λαζόπουλου «Ο βιοπαλαιστής στη στέγη».
Η προσέλευση των εκλεκτών καλεσμένων ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αποτελώντας την καλύτερη επιβράβευση για τη συνεχή ανοδική πορεία της Lexmark στη χώρα μας. Η παρουσίαση Managed Print Services έγινε από τον κ. Christian Privat, Operations Director της NMPP Group, της μεγαλύτερης γαλλικής εταιρίας διανομής γαλλικού και ξένου τύπου, με ετήσιο κύκλο εργασιών 2.7 δις € το 2007. Με σαφήνεια, ο κ. Christina Privat περιέγραψε πώς η Lexmark διαχειρίζεται 87εκ. σελίδες ετησίως και 700 high-end πολυμηχανήματα.

Η θεατρική παράσταση, η οποία γνώρισε απίστευτη επιτυχία, ενθουσίασε όλους τους προσκεκλημένους, αφήνοντάς τους τις καλύτερες εντυπώσεις. Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι «ο βιοπαλαιστής στη στέγη». Πλαισιωμένος από εξαιρετικούς συνεργάτες, τολμά ένα μεγαλόπνοο εγχείρημα, όπως καθετί που φέρει την υπογραφή του. Ήταν ακόμα ένα βράδυ τέχνης, τεχνολογίας και λάμψης με τη σφραγίδα της Lexmark.