Οι συνδεδεμένες συσκευές σε έναν κόσμο που τον χαρακτηρίζει η επικοινωνία, θα «κλέψουν» την παράσταση στην CES 2012.

ericssonΟ πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ericsson (NASDAQ: ERIC), Hans Vestberg θα πραγματοποιήσει την εναρκτήρια ομιλία.


Επιπλέον, η Ericsson θα παρουσιάσει τα σεμινάρια ‘Entertainment Matters’, ‘Entertainment Everywhere’ και ‘The Reinvention of an Industry at CES’, προσκαλώντας κορυφαία ονόματα της βιομηχανίας του θεάματος για να συζητήσουν για τα μεταβαλλόμενα επιχειρηματικά μοντέλα που προήλθαν από το mobility και την ευρυζωνικότητα. Ο Hans Vestberg θα υπογραμμίσει τις ευκαιρίες που προκύπτουν, όταν οι συσκευές όλων των καταναλωτών μπορούν να «επικοινωνήσουν» και θα δώσει παραδείγματα επιχειρηματικών ευκαιριών για κλάδους και βιομηχανίες πέραν της τηλεπικοινωνίας.


Επιπλέον, θα παρουσιαστεί η νέα έρευνα Ericsson ConsumerLab σχετικά με την επικοινωνιακή συμπεριφορά των νέων ηλικίας μεταξύ 13-17 ετών. Η συμπεριφορά τους έχει σημαντική επιρροή στο μέλλον των συσκευών και της τεχνολογίας.


Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου ‘Entertainment Matters’ με υψηλόβαθμα στελέχη από τη βιομηχανία της ψυχαγωγίας στις 10 Ιανουαρίου, 13:30 μ.μ., η Ericsson έχει προσκεκλημένους ομιλητές από τις εταιρείες Warner Bros Television, Sony Music, Pandora και ad Tech. Τα τρία sessions έχουν ως στόχο να πυροδοτήσουν συζητήσεις για το πώς το mobility και η συνδεσιμότητα αλλάζουν το μέλλον της ψυχαγωγίας.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ERICSSON:
1. Εναρκτήρια Ομιλία από τον Hans Vestberg, Ericsson CEO
The Venetian, Αίθουσα Palazzo
Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012, 1:00 μ.μ. PST. Η ομιλία θα είναι διαθέσιμη μέσω live webcast στο www.cesweb.org
2. The Reinvention of an Industry: Entertainment Everywhere
Las Vegas Convention Center North Hall N258
Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012, 1:00-5:00 μ.μ PST
3. Ericsson booth at CES
Las Vegas Convention Center Central Hall Booth #13638
Τρίτη – Παρασκευή, 10-13 Ιανουαρίου 2012


DEMOS ΤΗΣ ERICSSON:
1. Connected Tree: Είναι το μοναδικό ‘Twittering Tree’, που «διαβάζει» τις αλλαγές στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο γύρω του, καθώς οι άνθρωποι περνούν από κοντά του και τους στέλνει Tweets, τα οποία τους προσκαλούν σε επικοινωνία μέσω των Twitter accounts τους. Αυτό το δέντρο αλληλεπιδρά με την παρουσία και τις κινήσεις των ανθρώπων, παίζοντας μουσική, μιλώντας και αναβοσβήνοντας φώτα.
2. Social Web of Things: Το ‘Social Web of Things’ από την Ericsson Research αποδεικνύει ότι οι άνθρωποι θα διαχειρίζονται εύκολα τις συσκευές τους στο χώρο εργασίας και στο σπίτι. Είναι φτιαγμένο σαν κάθε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά συνδέει τον άνθρωπο με τις ηλεκτρικές συσκευές του. Δίνει μια γεύση από του κοντινού μέλλοντος, του ‘Internet of things’. Οι συσκευές-«φίλοι» μας θα ποστάρουν μηνύματα, θα «ακολουθούν» news feeds ή ακόμα και θα συνομιλούν με άλλα πράγματα και / ή φίλους μας.
3. Διαδικτυωμένη υγειονομική περίθαλψη: Οραματιστείτε πως η real time σύνδεση μπορεί να αλλάξει μια ολόκληρη αγορά, αυτή της υγειονομικής περίθαλψης. Για παράδειγμα, οι πάροχοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα ήδη υπάρχοντα δίκτυα για ένα live διαδραστικό video chat ανάμεσα σε μια νοσοκόμα και το γιατρό σχετικά με τη φροντίδα του ασθενή. Η Ericsson θα δείξει πως οι διαθέσιμες λύσεις επικοινωνίας με video, ανταλλαγής αρχείων και φωνής θα αυξήσουν την ποιότητα της υγειονομικής περίθαλψης.