Τρεις μεγάλες εταιρείες στον τομέα των κρουστών και τυμπάνων μπαίνουν στο δυναμικό της εταιρείας Bon Studio.

Istanbul_Agop_Logo_ImpWordΜετά την επιτυχή προσέλευση και με καλή ανταπόκριση των πέντε εταιρειών (LP, Gretsch , Gibraltar, Toca, CB drums) έρχονται οι τρεις καινούργιες (Istanbul Agop Cymbals, Bosphorus Cymbals και Wincent drumsticks) για να συμπληρώσουν και να ολοκληρώσουν την μεγάλη γκάμα κρουστών και τυμπάνων που διαθέτουμε.


Η Istanbul Agop είναι μια εταιρεία παραγωγής πιατινιών με έδρα την Τουρκία. Τα πιατίνια της έχουν κερδίσει τον σεβασμό σε όλο τον κόσμο για τον μοναδικό τους ήχο, ο οποίος παράγεται λόγω των υλικών και μεθόδων που χρησιμοποιεί.
Η παράδοση των Τούρκικων πιατινιών ξεκινάει από τον 16ο αιώνα (Οθωμανική Αυτοκρατορία) όπου φτιάχνονταν αρχικά καμπάνες, μετά πιατίνια για τις στρατιωτικές μπάντες και από τον 20ο αιώνα και μετά η Κωνσταντινούπολη εξελίχθηκε σε πρωτεύουσα του κόσμου στη δημιουργία πιατινιών ενώ καλύπτει όλη την γκάμα.


Το 1980 με τους καλύτερους τεχνίτες στο δυναμικό της και καθοδηγούμενοι από τον ιδιοκτήτη και master τεχνίτη Agop Tomurcuk δημιουργεί νέα εφευρετικά σχέδια, εξελιγμένο ήχο, ενώ παράλληλα ακόμα μέχρι και σήμερα χρησιμοποιούν τον παραδοσιακό σφυρήλατο τρόπο.


Μαζί με τις πολλές σειρές πιατινιών που παράγει, έχει και τις νέες σειρές Istanbul Alchemy, A.R.T και MS-X Cymbals με νέο ήχο και νέα ματιά, με τη διαφορά ότι η μεγάλη γκάμα της μπορεί να καλύψει από αρχάριο μουσικό μέχρι επαγγελματία με ψηλές απαιτήσεις σε πολύ χαμηλές τιμές.


Πολλοί διάσημοι μουσικοί σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν τα πιατίνια της όπως οι Cindy Blackman, Lenny White, Mike Clark και πολλοί άλλοι.