Η adidas λανσάρει τις δωρεάν εφαρμογές miCoach Football και miCoach Running για iPhone και iPod touch.

adidas - miCoach running - amsterdamΤο λανσάρισμα των εφαρμογών έγινε σε συνδυασμό με την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου adizero F50, του πρώτου ποδοσφαιρικού παπουτσιού με «νοημοσύνη» με τον αισθητήρα ταχύτητας miCoach SPEED_CELL αλλά και του πρώτου «έξυπνου» παπουτσιού για τρέξιμο, adizero F50 Runner 2.


Ο επαναστατικός αισθητήρας ταχύτητας miCoach SPEED_CELL™ που τοποθετείται στην ειδική κοιλότητα των παπουτσιών adizero, αλλά μπορεί να εφαρμοστεί και σε οποιοδήποτε άλλο παπούτσι προπόνησης, καταγράφει τις κινήσεις προς όλες τις κατευθύνσεις (σε 360°) και παρέχει δεδομένα όπως: η μέση ταχύτητα (καταγράφεται ανά δευτερόλεπτο), η υψηλότερη ταχύτητα (καταγράφεται κάθε πέντε δευτερόλεπτα), ο αριθμός των σπριντ, η διανυόμενη απόσταση, η απόσταση που διανύθηκε σε υψηλή ένταση, ο αριθμός των βημάτων και ο ρυθμός των διασκελισμών. Οι μετρήσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα ή της προπόνησης (διάρκειας έως επτά ωρών) αποθηκεύονται στη «μνήμη» του αισθητήρα και στη συνέχεια τα δεδομένα μπορούν να μεταφερθούν ασύρματα σε iPhone®, iPod touch®, MAC ή PC.


miCoach Football και miCoach Running για iPhone® και iPod touch®.
Με τις εφαρμογές miCoach Football και miCoach Running που συγχρονίζονται με τον αισθητήρα ταχύτητας miCoach SPEED_CELL™, έχεις τη δυνατότητα να ανεβάζεις τα στατιστικά σου δεδομένα στο www.miCoach.com, να τα ενσωματώνεις σε υπάρχοντα πλάνα προπόνησης και να σχεδιάζεις το δικό σου εξατομικευμένο πρόγραμμα coaching! Τέλος, μπορείς να κάνεις share τα δεδομένα σου στο Facebook και να συγκρίνεις τον εαυτό σου με τις επιδόσεις διάσημων αθλητών, καθώς και με τις επιδόσεις των φίλων σου!


Επιπλέον, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα πραγματικά προσωπικά σου στατιστικά που συνέλεξε η συσκευή κατά τη διάρκεια του αγώνα ή της προπόνησης, ως χαρακτηριστικά του ψηφιακού σου χαρακτήρα στα miCoach Football και miCoach Running mini games. Έτσι όσο περισσότερο προπονείσαι ή αγωνίζεσαι, τόσο καλύτερα θα αποδίδει ο ψηφιακός σου χαρακτήρας!


Η εφαρμογές είναι ήδη διαθέσιμες δωρεάν παγκοσμίως από το iTunes App Store, στα παρακάτω links: http://itunes.apple.com/us/app/miCoach%20Football/id479843852?mt=8
http://itunes.com/apps/micoachrunning


O αισθητήρας ταχύτητας miCoach SPEED_CELL™ πωλείται και μεμονωμένα στην τιμή των €60 (περιλαμβάνεται το εξάρτημα ασύρματης σύνδεσης miCoach CONNECT για iPod και iPhone, καθώς και το αντίστοιχο για PC και MAC) και μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε παπούτσι ποδοσφαίρου, running ή προπόνησης που είναι συμβατό με την πλατφόρμα miCoach.