Το πρώτο κατάστημα Golden-i στη Θεσσαλονίκη, άνοιξε τις πύλες του στο πλήρως ανανεωμένο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos.

Golden-i thessalonikiΤο πρώτο κατάστημα αποκλειστικά με προϊόντα Apple στη βόρεια Ελλάδα, που λειτουργεί ως Apple Premium Reseller (APR), υποδέχτηκε με ένα μεγάλο πάρτι εγκαινίων όλους τους φίλους της Apple. Μουσική και χορός οι Loona Beats και οι Vegas και πολλές εκπλήξεις περίμεναν τους χιλιάδες επισκέπτες.


Η ομάδα του Golden-i στη Θεσσαλονίκη, που αποτελείται από νέα κορίτσια και αγόρια, με όρεξη, αγάπη γι’ αυτό που κάνουν, ομαδικό πνεύμα, ανεξάντλητη διάθεση εξυπηρέτησης και υψηλό επίπεδο γνώσεων στα προϊόντα Apple και τα αξεσουάρ, ήταν πανέτοιμη και υποδέχτηκε το ενθουσιώδης κοινό που επισκέφθηκε το κατάστημα.


Μετά από έναν και πλέον επιτυχημένο χρόνο που έκλεισε το πρώτο Golden-i στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι, τώρα έρχεται να προστεθεί και το 2o Golden-i στην όμορφη Θεσσαλονίκη.


«Το Golden-i της Θεσσαλονίκης, αποτελεί για εμάς ένα ακόμη εγχείρημα που από την πρώτη κιόλας ημέρα γνώρισε μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό των φίλων της Αpple. Η Βόρεια Ελλάδα, αποκτά με το νέο κατάστημα Golden-i, ένα σημείο επαφής για όλους τους φίλους της Apple στο πρώτο επίσημο Apple Premium Reseller της πόλης», δήλωσε η κα Πέννυ Ιωακείμ, υπεύθυνη μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων της ACE-Hellas.


Ο θαυμαστός κόσμος των πρωτοποριακών προϊόντων Apple, διατίθεται ψηφιακά στο www.golden-i.gr, ή στα καταστήματα Golden-i στο Golden Hall, Κηφισίας 37Α, Μαρούσι και στο νέο Golden-i στο Mediterranean Cosmos στην Πυλαία Θεσσαλονίκης (από 3/1/2012), Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών. Η αλυσίδα καταστημάτων Golden-i αναπτύσσεται στην Ελλάδα από την εταιρεία ACE-Hellas.