Οι επιδόσεις του πρώτου καταστήματος της Golden-i στο Golden Hall ήταν εντυπωσιακές αφού σε ένα μόλις χρόνο πέτυχε κύκλο εργασιών άνω των 4 εκ. ευρώ.

goldeniΤα προϊόντα της Apple φαινεται πως έχουν… ανοσία στην κρίση στην χώρα μας καθώς οι πωλήσεις τους ακόμα και σε αυτή την περίοδο κρίσης αυξάνονται με διψήφιους αριθμούς. Ενδεικτικά, στην Ελλάδα εκτιμάται ότι διατίθενται ετησίως 150-160 χιλιάδες συσκευές iPhone, αριθμός που μεταφράζεται σε μερίδιο 17%-20% επί της αγοράς των smartphones. Επίσης διατίθενται πάνω από 50.000 iPads (80% της αγοράς), 25 με 28 χιλιάδες Mac (4%), και περίπου 30.000 iPod (30% μερίδιο στις συσκευές ήχου). Οι παραπάνω επιδόσεις επαληθεύονται και από την πορεία του πρώτου καταστήματος Golden-i στο Golden Hall το οποίο σε ένα μόλις χρόνο λειτουργίας πέτυχε κύκλο εργασιών άνω των 4 εκατ. ευρώ.


ο Κωνσταντίνος Δημητρίου, εμπορικός διευθυντής της ACE Hellas, η οποία αναπτύσσει την αλυσίδα Golden-i, ενόψει των χθεσινοβραδινών εγκαινίων του 2ου καταστήματος της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη, στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, επισήμανε πως «Οι επισκέπτες ξεπέρασαν τις 150.000, πωλήθηκαν περισσότερα από 40.000 τεμάχια, πάνω από 1.000 υπολογιστές, 1.000 iPod, 1.500 iPhone και 2.000 iPad». Με συνολική επιφάνεια 140 τ.μ. και διαμόρφωση που έχει επιμεληθεί έως την τελευταία λεπτομέρεια η αμερικανική πολυεθνική, καθώς τα Golden …i λειτουργούν ως Apple Premium Reseller καταστήματα, το καινούριο απόκτημα της ACE Hellas φιλοδοξεί να πετύχει καλύτερες επιδόσεις από το αντίστοιχο στην Αθήνα, δεδομένου ότι απευθύνεται σε όλη τη βόρεια Ελλάδα αλλά και σε γειτονικές χώρες.