Η ESET έλαβε τη διάκριση “Advanced+” για 4η φορά στις δοκιμές του AV-Comparatives, του ανεξάρτητου οργανισμού έρευνας.

Eset logoΣτις δοκιμές έλαβαν μέρος 20 προϊόντα antivirus, των οποίων μετρήθηκε η απόδοση κατά τη λειτουργία τους στο σύστημα. Εκτός από την κατάκτηση του υψηλότερου δυνατού αριθμού βραβείων “Advanced+” σε δοκιμές επιδόσεων, η ESET έχει λάβει τα περισσότερα βραβεία “Advanced+” σε δοκιμές retrospective, συγκριτικά με οποιαδήποτε άλλη ανταγωνίστρια εταιρεία. Το εν λόγω γεγονός έχει ύψιστη σημασία για την ESET, καθώς τα εν λόγω βραβεία απονέμονται σε προϊόντα με εξαιρετικό βαθμό heuristic ανίχνευσης και χαμηλό ποσοστό αποτυχίας.


Ο οργανισμός AV-Comparatives παρέχει ένα σύστημα βαθμολόγησης τριών επιπέδων: “Standard”, “Advanced” και “Advanced+”. Για να λάβει ένα προϊόν το βραβείο “Advanced+”, αξιολογείται με βάση το βαθμό επιβάρυνσης στο σύστημα. Η ESET βρίσκεται στην κορυφή της λίστας ως το προϊόν με το μικρότερο ποσοστό επιβάρυνσης του συστήματος.


«Μέσα από σειρά ετών και διαφορετικών τεστ, έχουμε δει ότι η ESET αναπτύσσει λύσεις ασφάλειας υψηλής αποδοτικότητας με μικρό αντίκτυπο στην απόδοση του συστήματος. Λαμβάνοντας για ακόμα μία φορά το βραβείο “Advanced+” στις πιο πρόσφατες δοκιμές, έχουμε μία επιπλέον επιβεβαίωση. Επιπροσθέτως, η ESET πάντα κατανοούσε τη σημασία των heuristics στη μάχη εναντίον των malwares και συνεχίζει να είναι η εταιρεία με το μεγαλύτερο ποσοστό βραβείων “Advanced+” του οργανισμού AV-Comparatives», δήλωσε ο Andreas Clementi, Ιδρυτής και Πρόεδρος του AV-Comparatives.


Τα πρωτοπόρα προϊόντα της ESET, συμπεριλαμβανομένων των δημοφιλών NOD32 Antivirus, ESET Smart Security, ESET Cybersecurity for Mac και ESET Mobile Security, παρέχουν σημαντικές βελτιώσεις σε παραδοσιακές λύσεις στην αγορά. Χρησιμοποιώντας την εξελιγμένη τεχνολογία «έξυπνης» σάρωσης ThreatSense®, η ESET προληπτικά προστατεύει από νέες απειλές και αποβάλλει γνωστούς και άγνωστους ιούς, trojans, worms, adware, spyware, rootkits και λοιπές διαδικτυακές απειλές.