Η Samsung φαίνεται πως προτίθεται να ανακοινώσει το επόμενο επιτυχημένο μοντέλο της, το Galaxy S3 στο MWC τον Φεβρουάριο.

Rumor-Samsung-Galaxy-S3Σύμφωνα με την προσφιλή πρακτική της εταιρείας θα πρόκειται πιθανόν για μία “πρώτη ματιά” που θα έχει κυρίως διαφημιστικούς σκοπούς, και η επίσημη κυκλοφορία του κινητού αναμένεται τον Μάρτη ή τον Απρίλιο.


Τι περιμένουμε όμως από το νέο αυτό μοντέλο; Σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι εξοπλισμένο με τετραπύρηνο Cortex A9 chip πιθανότατα στα 1,5GHz ή 1,8Ghz ανά πυρήνα. Η λογική λέει πως θα είναι πιο ισχυρό από τα Tegra 3 κινητά, ενώ θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη Super AMOLED ανάλυσης 1280×720 pixels. Επίσης είναι ασφαλές να υποθέσουμε πως θα έχει κάμερα στα 12 ή 13MP η οποία θα τραβάει φωτογραφίες σε απίστευτη ταχύτητα όπως το Galaxy Nexus.


Επίσης μην περιμένετε να είναι από την αρχή εξοπλισμένο με Android 4.0. Η λογική λέει πως αυτό θα έρθει αργότερα με κάποιο update. Όμως πιθανότατα να έχει το Touchwiz 5.0 το οποίο “θα φέρνει” σε ICS αλλιώς προβλέπεται πολλοί να απογοητεύονται. Γενικά πάντως, να έχετε στο μυαλό σας πως μέχρι να τελειώσει η διαδικασία εξαγοράς της Motorola από την Google, τα κινητά με ενσωματωμένο από την αρχή το νέο λειτουργικό της εταιρείας θα είναι ελάχιστα (εξαιρούμε τη σειρά Nexus που βγαίνει μια φορά τον χρόνο άλλωστε).