Οι Symantec, Sun Microsystems και Microsoft διοργανώνουν εκδήλωση αύριο, Πέμπτη 4/12, με θέμα «Email Lifecycle Management».

Οι τρεις εταιρείες μας καλούν να μάθουμε πώς να αρχειοθετούμε και να επαναφέρουμε το πιο πολύτιμο περιουσιακό μας στοιχείο: τα δεδομένα μας! Την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Hilton στην Αθήνα, θα λάβει χώρα σεμινάριο με στόχο να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για το πώς να αρχειοθετούν αποτελεσματικά το περιβάλλον Exchange τους, πώς να διαβαθμίσουν την υποδομή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πως να μειώσουν το συνολικό κόστος κτήσης με την τοποθέτηση παλαιών δεδομένων σε αποδοτικές πλατφόρμες.

Το Email Lifecycle Management Seminar θα ανοίξει ο Steve Furniss, SEE GEM Vice President της Sun Microsystems και θα ακολουθήσουν οι κύριοι Νικόλας Μολφέτας, Information Worker Solutions Specialist και Θεόδωρος Σταθέας, Information Worker Technology Specialist της Microsoft Hellas παρουσιάζοντας τα οφέλη που προκύπτουν από την αναβάθμιση σε περιβάλλον MS Exchange 2007. Στη συνέχεια, ο Derek O’Carroll, Senior Director, Enterprise Sales της Symantec θα εξηγήσει γιατί είναι κρίσιμης σημασίας η εφαρμογή ενός συστήματος αρχειοθέτησης E-mail.
Επιπλέον, ο Eric Gigleux, SEE Storage Practice Director της Sun Microsystems θα παρουσιάσει τους λόγους για τους οποίους η χρήση μιας ολοκληρωμένης υποδομής Sun για όλη τη διαδικασία είναι μια αποδοτική και ωφέλιμη λύση. Τέλος, μάθετε από τις Symantec, Sun και Microsoft πώς να ανανεώσετε και να αρχειοθετείτε την υποδομή του Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου σας με απλά και πρακτικά βήματα.

Το Σεμινάριο θα προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες, εκτός των άλλων, σχετικά με την προστασία δεδομένων Exchange από καταστροφές, εξασφαλίζοντας άμεσες δυνατότητες επαναφοράς, την καθιέρωση πρακτικών αρχειοθέτησης και αποθήκευσης διευκολύνοντας την ανεύρεση δεδομένων email και αρχείων, την μείωση του κόστους διαχείρισης και hardware, όπως και την ενίσχυση της απόδοσης του email server και την βελτιστοποίηση της διαδικασίας αποθήκευσης δεδομένων Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου.
Απευθύνεται κυρίως σε Message Managers, IT Managers, Security Managers / Administrators, Exchange Managers και Administrators, System Administrators, Storage Managers, administrators και architects.