Ακόμη περισσότερα προνόμια περιμένουν τους συνδρομητές της COSMOTE που αγαπούν το θέατρο μέσα από το γνωστό της πρόγραμμα 2FOR ONE.

2for1_LOGOΈτσι, από την πρώτη Τετάρτη του 2012 το γνωστό σε όλους 2FOR ONE της COSMOTE ξεκινάει και σε θέατρα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΕΑΜΑΤΩΝ.


Πρόκειται για ένα αποκλειστικό προνόμιο για τους συνδρομητές COSMOTE που θα έχουν τη δυνατότητα κάθε Τετάρτη αγοράζοντας δύο (2) εισιτήρια στην τιμή του ενός (1) ή τέσσερα (4) στην τιμή των δύο (2) να απολαμβάνουν παραστάσεις με τους πιο αγαπημένους πρωταγωνιστές στα ωραιότερα θέατρα της Αθήνας, αυτά της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΕΑΜΑΤΩΝ: ΑΛΙΚΗ, ΑΠΟΘΗΚΗ, Δ. ΧΟΡΝ, ΛΑΜΠΕΤΗ, Κ. ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ, ΚΙΒΩΤΟΣ, ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΛΑΣ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ 131.


Συγκεκριμένα, από 29/12/11 στέλνοντας κενό SMS στο 19019 (ΧΡ. 1€/SMS με ΦΠΑ), κάθε συνδρομητής COSMOTE θα λαμβάνει έναν ψηφιακό κωδικό προκειμένου να απολαύσει θέατρο ή σινεμά, αλλά και φαγητό, αγοράζοντας 2 στην τιμή του 1! Αν πρόκειται για περισσότερα άτομα, μπορεί ο συνδρομητής να χρησιμοποιήσει το ανώτατο μέχρι δύο ψηφιακούς κωδικούς για να αγοράσει 4 στην τιμή των 2.


H αγορά εισιτηρίων για το θέατρο μέσω της υπηρεσίας COSMOTE 2FOR ONE μπορεί να γίνει στα ταμεία των συνεργαζόμενων θεάτρων της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΕΑΜΑΤΩΝ αλλά και στην ιστοσελίδα www.ellthea.gr .


Για ακόμη μια φορά η COSMOTE αποδεικνύει ότι είναι κοντά στις ανάγκες των καταναλωτών ιδιαίτερα στη δύσκολη αυτή περίοδο, και φροντίζει τόσο για την επικοινωνία όσο και για τη διασκέδασή τους παρέχοντας προνόμια υψηλής ποιότητας σε συνεργασία με κορυφαίες επιχειρήσεις στο είδος τους!