Συνεργασία της Dionic με την Activision Blizzard για την ανάληψη επίσημης διανομής των προϊόντων «Vivendi» στην ελληνική αγορά.

Η εταιρεία DIONIC ABEE ανακοίνωσε ότι στο πλαίσιο της κύριας δραστηριότητας του Ομίλου στον τομέα της εμπορίας και διανομής, αναλαμβάνει από 1ης Ιανουαρίου 2009 τη διανομή των προϊόντων «Vivendi» της εταιρείας Activision Blizzard Inc., ως επίσημος αντιπρόσωπός της.

Η εταιρεία Activision Blizzard Inc. δημιουργήθηκε από την συγχώνευση των εταιρειών Activision και Vivendi Blizzard. H συγχώνευση αυτή τάραξε τα νερά στην αγορά των Videogames αφού μέσα από αυτή δημιουργήθηκε η μεγαλύτερη εταιρεία στον χώρο του λογισμικού των Video games.

Υπενθυμίζουμε ότι η εταιρεία DIONIC AEBE είχε ήδη τη διανομή των προϊόντων της Activision και λόγω της επιτυχημένης πορείας της μέχρι σήμερα επιλέχθηκε και για την διανομή των προϊόντων Vivendi, τα οποία αποτελούν κομμάτι της εταιρείας Activision Blizzard Inc.

Η προϊοντική γκάμα της Activision Blizzard, περιλαμβάνει παιχνίδια για όλες τις ηλικίες από τα διασημότερα studioς παγκοσμίως. Προϊόντα όπως το Madagascar, Call Of Duty, Ice Age, Spiderman, Star Wars, Guitar Hero, James Bond είναι μερικά από τα διεθνούς φήμης και αναγνωρισιμότητας σήματα που διαχειρίζεται και τα οποία εγγυούνται την προσήλωση της Activision Blizzard στη δημιουργία προϊόντων ποιοτικών, υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων.

Με τη νέα αυτή συνεργασία επιβεβαιώνεται για μία ακόμη φορά η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει ο Όμιλος DIONIC στον τομέα της εμπορίας και διανομής, καθιστώντας τον ως την απόλυτη επιλογή σημαντικών παραγωγών – κατασκευαστών της διεθνούς αγοράς στον ευρύτερο τομέα των καταναλωτικών προϊόντων και ειδικότερα στον τομέα οικιακής ψυχαγωγίας, που αποτελεί μία από τις κύριες επιχειρησιακές μονάδες του ομίλου DIONIC.