Η Real Consulting βραβεύεται για δεύτερη φορά στο President’s Club της Microsoft.

Το 2006 η Real Consulting Α.Ε. υπήρξε η πρώτη Ελληνική εταιρία η οποία βραβεύτηκε το με το President’s Club Award EMEA της Microsoft. Φέτος η Real Consulting Α.Ε. απέσπασε άλλη μια πρωτιά καθώς έγινε η πρώτη Ελληνική εταιρία η οποία βραβεύεται με το President’s Club Award EMEA για δεύτερη φορά. Το President’s Club Award, απονέμεται από τη Microsoft κάθε χρόνο στους καλύτερους συνεργάτες της σε διεθνές επίπεδο. Η απονομή του συγκεκριμένου βραβείου είναι ιδιαίτερα τιμητική, καθώς τοποθετεί τη Real Consulting, για δεύτερη φορά, στην περίοπτη θέση του 5% των καλύτερων Business Partners σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Μέσω της συγκεκριμένης τιμητικής διάκρισης, η Microsoft Corporation τιμά τους καλύτερους συνεργάτες της παγκοσμίως, για την αφοσίωσή τους προς τους πελάτες τους, η οποία αντικατοπτρίζεται στην επιχειρησιακή απόδοση, στον όγκο των πωλήσεων καθώς και στην συνεχή παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας μέσω των προϊόντων Microsoft Dynamics, με κύριο στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών των πελατών τους.

Για την Real Consulting Α.Ε., καταλυτικός παράγοντας για το αποτέλεσμα αυτό υπήρξε η τεχνογνωσία αλλά και η αφοσίωση του ανθρώπινου δυναμικού της, που σαν στόχο έχει πρωτίστως την ικανοποίηση του πελάτη, με γνώμονα την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει. «Η Microsoft αισθάνεται υπερήφανη συγχαίροντας την REAL CONSULTING για την ένταξή της στο Microsoft Dynamics President’s Club,» είπε ο Doug Kennedy, vice president, Microsoft Dynamics Partners κατά την διάρκεια απονομής των βραβείων President’s Club Award EMEA. «Η REAL CONSULTING δεν επιδεικνύει μόνο υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία, αλλά και αφοσίωση μέσω της παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου προς τους πελάτες των προϊόντων Microsoft Dynamics, συμβάλλοντας αποφασίστηκα στην συνολική επιτυχία των προϊόντων Microsoft Dynamics και των εταιριών σε διεθνές επίπεδο»