Τη δυνατότητα παράλληλης εισαγωγής της σε ξένο χρηματιστήριο την επόμενη διετία εξετάζει η MLS, στο πλαίσιο της διεθνούς επέκτασης των δραστηριοτήτων της.

mls-logoΤη δυνατότητα παράλληλης εισαγωγής της (dual listing) σε ξένο χρηματιστήριο την επόμενη διετία (2012-2013) εξετάζει η MLS, στο πλαίσιο της διεθνούς επέκτασης των δραστηριοτήτων της. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, ήδη τρεις ελληνικές εταιρείες τεχνολογίας έχουν εισαχθεί τα τελευταία χρόνια στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου (ΑΙΜ), μία εκ των οποίων μάλιστα μεταπήδησε στο αμερικανικό χρηματιστήριο Nasdaq. Επιπλέον, η εταιρεία έκανε γνωστό πως στο μετοχικό κεφάλαιό της συμμετέχουν πλέον 15 θεσμικοί επενδυτές οι οποίοι κατέχουν το 16% των μετοχών της, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας διάθεσης όλων των ιδίων μετοχών που κατείχε η MLS.


Να σημειωθεί πως μεταξύ των επενδυτών είναι και η EFG Eurobank, η οποία απέκτησε μέσω της θυγατρικής «EFG Equities», σε πρώτη φάση το 3% των μετοχών της MLS και διατηρεί δικαίωμα προαίρεσης για αγορά επιπλέον ποσοστού λίγο πάνω από το 4% της εισηγμένης, σε διάστημα 18 μηνών.