Η Kingston Digital Europe Ltd, ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του νέου Kingston DataTraveler Micro ενός από τα μικρότερα USB Flash Drives στον κόσμο.

DTMicro_16GB_Angled_Open_hr (1)To Kingston DataTraveler Micro είναι σχεδιασμένο σε τόσο μικρές διαστάσεις που μπορεί να παραμένει σε συσκευές όπως tablet PCs, λεπτά notebooks, netbooks ή συστήματα ήχου αυτοκινήτου ακόμη και εν κινήσει. Το μικρό βάρος του και το συμπαγές μέγεθος του προσθέτουν με ευκολία μέχρι και 16GB επιπλέον αποθηκευτικό χώρο σε μία συσκευή, χωρίς να αυξάνεται ο χώρος που αυτή καταλαμβάνει.


To Kingston DataTraveler Micro είναι ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση και το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδεθεί σε οποιαδήποτε συσκευή με θύρα USB. Η χρήση του δεν εμποδίζει τις υπόλοιπες λειτουργίες του συστήματος και είναι απλό για αποθήκευση, μεταφορά και ανταλλαγή φωτογραφιών, videos, μουσικής και άλλων αγαπημένων σας αρχείων.


«To Kingston DataTraveler Micro είναι ένα ευέλικτο USB Flash drive, ιδανικό για χρήση σε διάφορες συσκευές, για παράδειγμα tablets με θύρα USB ή λεπτά notebooks. Εξαιτίας του μικρού του μεγέθους, μπορεί να παραμένει συνδεδεμένο ενώ βρίσκεστε εν κινήσει», σχολίασε ο Οδυσσέας Σκαρπίδης, Business Development Manager της Kingston στην Ελλάδα.


Το Kingston DataTraveler Micro διατίθεται σε χωρητικότητα 8GB και 16GB, συνοδεύεται από εγγύηση 5 ετών και τη γνωστή τεχνική υποστήριξη της Kingston. Το Kingston DataTraveler Micro είναι διαθέσιμο μόνο στην περιοχή των ΕΜΕΑ.


• Χωρητικότητα: 8GB, 16GB
• Συμβατό: με πρότυπα USB 2.0
• Αντιστρόφως Συμβατό: με USB 1.0
• Διαστάσεις: 1.008″ x 0.657″ x 0.331″ (25.6mm x 16.7 mm x 8.4mm)
• Θερμοκρασία Λειτουργίας: 32º F to 140ºF / 0º to 60ºC
• Θερμοκρασία Αποθήκευσης: -4 ºF to 185ºF / -20º to 85ºC