Οι λύσεις ασφάλειας για επιχειρήσεις της Panda Security, The Cloud Security Company, προστατεύουν το «ψηφιακό περιβάλλον» της εταιρείας Alpha Grissin SA.

pandaΟι λύσεις Panda GateDefender Performa SB και Panda Cloud Office Protection της Panda Security, που έχουν εγκατασταθεί και λειτουργούν εδώ και πέντε μήνες, δημιουργούν ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας τόσο για τους εργαζόμενους της Alpha Grissin όσο και για τους πελάτες της.


«Η εμπειρία μας στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στην κατασκευή και τη διαμόρφωση Data Center για τους πελάτες μας, μας ώθησε στην επιλογή υπηρεσιών την Panda Security για την ασφάλεια των δεδομένων μας» μας είπε ο κος Νικόλαος Αγριτέλης, IT Manager της εταιρείας Alpha Grissin. «Η επιλογή μας αποδείχτηκε σωστή, λόγω της άμεσης υλοποίησης των απαιτήσεών μας και της συνέπειας που έχει δείξει η Panda Security σε θέματα υποστήριξης των εν λόγω υπηρεσιών. Είναι σίγουρα μια επιλογή που θα συνιστούσαμε στους πελάτες μας».


Το Panda GateDefender Performa SB προσφέρει προστασία των email και της κυκλοφορίας στο web (web traffic) στην περίμετρο και σε πραγματικό χρόνο. Είναι μια επεκτάσιμη, αξιόπιστη, «plug-in and forget» συσκευή, εξειδικευμένη στην περιμετρική προστασία, και προσφέρει μέγιστη προστασία ενάντια σε απειλές περιεχομένου στο gateway της εταιρίας. Εμποδίζει την «είσοδο» στην εταιρεία όλων των ειδών malware, spam, του ανεπιθύμητου περιεχομένου και άλλων απειλών του Internet. Η ενσωμάτωση anti-malware, anti-spam και content filtering, την καθιστούν μια ιδιαίτερα αποδοτική και αποτελεσματική λύση ασφάλειας, ενώ προσαρμόζεται στις ανάγκες εταιριών, οποιουδήποτε μεγέθους, χάρη στο αυτόματο, ενσωματωμένο load-balancing. Επιπρόσθετα είναι επεκτάσιμη, καθώς προσαρμόζει την ελεγκτική δυνατότητα στους διάφορους τύπους διακίνησης και δικτυακού περιβάλλοντος.


Το Panda Cloud Office Protection είναι μια υπηρεσία που εγκαθίσταται από απόσταση αλλά προσφέρει τη δυνατότητα διαχείρισης του web κεντρικά. Είναι μια web-based συνδρομητική υπηρεσία, η οποία απελευθερώνει τις επιχειρήσεις από την ανάγκη απόκτησης εξοπλισμού, προσωπικού και άλλων πόρων, εξειδικευμένων στην προστασία από απειλές του web, ενώ συγχρόνως προσφέρει προστασία υψηλού επιπέδου σε όλο τον εξοπλισμό, εντός και εκτός των εγκατστάσεων. Με τη χρήση της τεχνολογίας Collective Intelligence οι χρήστες του εξοπλισμού είναι ασφαλείς σε πραγματικό χρόνο οπουδήποτε κι αν βρίσκονται.