Η διάκριση ήταν το επιστέγασμα της ανάπτυξης των MULTIRAMA στο Facebook με κεντρικό άξονα προσέλκυσης χρηστών το social gaming.

I_KOURKOUBASΤο 2011 η επιτυχία της δραστηριοποίησης των MULTIRAMA στα Social Media ήταν πρωτόγνωρη. Ειδικότερα στο Facebook, τo fan page MULTIRAMA σημείωσε ρεκόρ αύξησης fans για τα ελληνικά δεδομένα, από 22.000 fans την 1/1/2011 σε περίπου 400.000 fans σε 10 μόλις μήνες, γεγονός που το καθιστά το πολυπληθέστερο brand page τεχνολογίας στην Ελλάδα!


Η παρουσία των MULTIRAMA στα Social Media εμπλουτίζεται διαρκώς, με καθημερινά posts, συζήτηση με τους fans, προβολή προσφορών, Tech it easy Reviews (αξιολογήσεις νέων προϊόντων) και Tech it easy Guides (οδηγούς χρήσης νέων τεχνολογιών). Πλέον τα MULTIRAMA είναι σε θέση να συνομιλούν και να αλληλεπιδρούν ανά πάσα στιγμή με πάνω από 400.000 φίλους και φίλες, ενεργούς συμμέτοχους στην ελληνική e–κοινότητα.


«Ο νεοσύστατος θεσμός των e–volution awards είναι ένα σημαντικό βήμα για την ανάδειξη και επιβράβευση των βέλτιστων πρακτικών στο χώρο του ηλεκτρονικού επιχειρείν. Η διάκριση είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς και μας γεμίζει όρεξη να συνεχίσουμε με ακόμη πιο δημιουργικές ενέργειες, έχοντας πάντα ως στόχο να κάνουμε τα δύσκολα εύκολα για τους πελάτες και fans των MULTIRAMA» είπε σχετικά ο Ιπποκράτης Κουρκούμπας, Marketing Manager MULTIRAMA.