Η MultiFlash Electronics, ανακοίνωσε την αποκλειστική συνεργασία με τον όμιλο Multimedya, ως ο μοναδικός διανομέας των Toshiba κινητών τηλεφώνων, SD Cards & USB Flash Drives στην Ελλάδα.

toshiba-portege-g810Σε συνέντευξη Τύπου που έλαβε χώρα σήμερα (2/12), στην Αίγλη Ζαππείου, η MultiFlash Electronics παρουσίασε τις νέες έξυπνες φορητές συσκευές PDA, Portégé G710 και Portégé G810 & 910, καθώς και τη νέα σειρά μονάδων μνήμης USB Flash και SD Cards.

Toshiba Portégé G710, G810 και 910
Τα PDA’s Portégé G710 και G810 και 910, προσφέρουν τη δυνατότητα ενσωματωμένων λειτουργιών μεταξύ επιτραπέζιου, φορητού υπολογιστή και τηλεφώνου δίνοντας τέλος σε ενδεχόμενα προβλήματα συγχρονισμού. Οι χρήστες είναι πλέον σε θέση να λαμβάνουν email με συνημμένα αρχεία, να χειρίζονται video streaming εξαιρετικής ποιότητας, να κατεβάζουν video clips και να χρησιμοποιούν πλήρεις εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων πολυμέσων δουλεύοντας από το μικρότερο γραφείο του κόσμου! Οι καινοτόμες συσκευές, που κατασκευάζονται στην Ιαπωνία, λειτουργούν σε πλατφόρμα λογισμικού Windows Mobile.
«Η νέα σειρά έξυπνων φορητών συσκευών PDA της Toshiba είναι εξοπλισμένη με την τελευταία τεχνολογία στα κινητά και περιλαμβάνει τη μοναδική βιομετρική ταυτοποίηση δακτυλικού αποτυπώματος (biometric fingerprint authentication) που εγγυάται ασφάλεια, προφύλαξη και ευκολία στη χρήση των προϊόντων», δήλωσε ο γενικός διευθυντής της MultiFlash Electronics, Rasin Sirel.

Toshiba USB Flash Drives
Η νέα σειρά των USB Flashes πρωτοπορεί λόγω των αυξημένων δυνατοτήτων που προσφέρει μέσω της μέγιστης χωρητικότητας μνήμης 16GByte, αλλά και χάρη στη νέα μοντέρνα εξωτερική σχεδίαση που καθιστά το προϊόν μικρότερο από όλα τα προηγούμενα μοντέλα.
Η Toshiba είναι η πρώτη εταιρεία που το 1984 δημιούργησε τη μνήμη Flash και συνεχίζει να επενδύει σταθερά στην ανάπτυξη και βελτίωση των μονάδων μνήμης για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Οι μονάδες Flash, εφόσον χρησιμοποιηθούν σε υπολογιστές που λειτουργούν με Windows Vista, υποστηρίζουν τη λειτουργία ReadyBoost Vista, που μπορεί να επιταχύνει την απόδοση του συστήματος.

Toshiba SD Cards
H νέα σειρά καρτών μνήμης SD σε μορφή Flash, προσφέρει ευρεία γκάμα επιλογών στους χρήστες εξελιγμένων οικιακών εφαρμογών αλλά και επαγγελματικών απαιτήσεων υψηλής ταχύτητας. Τρεις είναι οι διαφορετικές κατηγορίες που καλύπτουν τις διαφορετικές ανάγκες των χρηστών: Standard, High-Speed και High-Speed Professional. Η κατηγορία Standard συνδυάζει την ποιότητα και την αξιοπιστία κορυφαίας τεχνολογίας με ταχύτητα ανάγνωσης δεδομένων έως και 20MByte/sec και ταχύτητα εγγραφής έως και 6MByte/sec, (διπλάσια δηλ. σε σχέση με παρόμοια προϊόντα). Ήδη κυκλοφορούν οι εκδόσεις με χωρητικότητα 2, 4, 8, 16 και 32GByte.
Οι κάρτες SD High-Speed προσφέρουν ταχύτητα ανάγνωσης δεδομένων έως και 20MByte/sec και ταχύτητα εγγραφής έως και 10MByte/sec και διατίθενται σήμερα στις εκδόσεις 4, 8, 16 και 32GByte.
Τέλος, η σειρά καρτών SD High-Speed Professional απευθύνεται στους χρήστες που χρειάζονται όσο το δυνατόν υψηλότερη απόδοση, προσφέροντας τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα ανάγνωσης και εγγραφής 20MByte/sec σε εκδόσεις 1, 2 και 4GByte.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.toshiba-components.com.

Σχετικά με τον Όμιλο Multimedya
Η Multimedya ιδρύθηκε το 1996, και αποτελεί τον κυριότερο διανομέα κορυφαίων εταιρειών, όπως Toshiba, Creative, Hyundai, Plantronics, Ag Neovo, Avermedia, A4-Tech, Netgear, Saitek, XFX, Speedlink και Targus, χάρη στην εστιασμένη και συστηματική προσέγγιση διανομής. Το 2008 η Multimedya ίδρυσε την Multiflash Electronics στην Ελλάδα και την Multimedya International στο Ντουμπάι για αποκλειστική διανομή των προϊόντων Toshiba.