Μία εκρηκτική συναυλία από τους μοναδικούς Red Hot Chili Peppers είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι 80 τυχεροί νικητές του RELOAD IT από το WHAT’S UP.

WHAT'S UP logoΣε ένα κατάμεστο, sold out στάδιο, μπροστά σε χιλιάδες fans τους, οι Red Hot Chili Peppers, σε μία ροκ υπερπαραγωγή, ερμήνευσαν με το δικό τους μοναδικό τρόπο κλασικές τους επιτυχίες, όπως το “Give it Away”, “Californication”, “Can’t Stop” και “Under the Bridge”, αλλά και κομμάτια από το νέο τους άλμπουμ, “I ‘m with You”, ξεσηκώνοντας για δύο ώρες ένα κοινό που δεν σταμάτησε να τραγουδάει και να χορεύει.


Εντυπωσιακή ήταν και η εμφάνιση του βρετανικού indie rock συγκροτήματος από την Οξφόρδη, Foals, με τον Έλληνα τραγουδιστή Yannis Philippakis, το οποίο άνοιξε τη συναυλία των Red Hot Chili Peppers.


To WHAT’S UP εξασφάλισε σε 40 νικητές -και ένα φίλο ή φίλη τους- ένα μοναδικό weekend στο Τορίνο, με δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε ξενοδοχείο και εισιτήρια για τη συναυλία της καλιφορνέζικης μπάντας, ενώ προσέφερε σε όλους το CD του “I ‘m with You”, δέκατου άλμπουμ του γκρουπ, το οποίο κυκλοφόρησε φέτος το καλοκαίρι.


Η περιοδεία των Red Hot Chili Peppers σε Ευρώπη και Αμερική είναι ήδη sold out για φέτος.